Ore @BeluliXVI po u beka realitet ajo enderra per atobuzin, jo tamam po aty afer.
ashtu fillojne enderrat e medha , me autobus. -keshtu e filloi LSI dikur, duke shetitur me autobus neper Albanie… edhe Anglina me autobus e beri realitet Brexit. , keshtuqe mos u cudit kur Flamurtari pas 2 vjetesh te luaj ne Champion League…
-me ckam kuptuar une, ky shejtani, presidenti i Flamurtarit Idrisi, eshte aty si tip lavatrice per nje firme turke, qe thua ti… kjo firma turke ka blere Flamurtarin, por nuk shoh te bejne ndonje gje serioze me ekipin. por e kane regjistruar ne deftere si biznes i tyre ne Albanie dhe sic duket u sherben per te lare e shperlare llogari te tjera qe kane ne Turqi apo gjetke.
Ej si thua, a nuk do te ishte mire sikur peshku te ndante edhe çmime per ndjeshmeri?
Vendin e pare e merr berberi, te dytin pjetri, edhe liqeni me bamen aka çeço konkurojne per vend te dyte.
Cmimi i ndjeshmerise, rrofsh jardine mendje femer ke.
belul ose vlonjat, ndonje sygjerim per andej nga vlora, s’kam qene ndonjehere, javes tjeter jam aty, do te dergoj ndonje foto ketu te peshku.
zeqo hotelin e ke me.pamje si ne capri .
ndersa per restorant, nqs te pelqejne prodhimet e detit te sygjeroj San Giorgio al Porto
https://www.google.ca/search?q=restaurant+san+giorgio+vlore&oq=restaurant+san+giorgio+vlore&aqs=chrome..69i57.17712j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
provo ca krudo dhe pastaj merr nje peshk diku te 30_40$ kg ( jane disa lloje) . thuaji qe vjen qe nga usa me rekomandim per te provuar restorantin se u behet qejfi.
ps. mos u mundo ti marresh ne telefon per te rezervuar se nuk para e ngrene telefonin (restorant vlore vella) shko drejt e brenda.
Peshk të egër nën 50$ pjatën (1 peshk 20 - 25 cm) ç’kilogram thua vëlla??? nuk gjen në gjithë bregdetin e Vlores, pastaj lere fare, një shërbim gjithë turinj thua se ju ke ngrënë bukën lol…As që vete më, Greqia aty është edhe Antalia…
Më vjen keq @Vlonjat, sinqerisht…:(
ndoshta @peshkuikuq eshte ashtu siç thua. e besoj sepse e pashe vete kete vere. por te ky restoranti ishim dy veta dhe na shkoi diku te 8000$ (me krudo me sallate fruta deti dhe peshk koce ne mos gaboj). edhe ne u cuditem nga cmimi se prisnim dicka te 12 000 e siper por kaq pagova. cilesia ishte ekzemplare dhe freskia gjithashtu.
Unë e kisha për çmimet e kripura, bukuria dhe freskia e gjirit është tjetër gjë, Vlora është nga perlat mesdhetare por shqiptaret dhe vlonjatët shumica syresh nuk e kuptojnë, mëkat po…
8000 dollare amerikane/kanadeze per 2 veta per nje dreke?!
Ah jo jo, e pamundur, ndoshta @Vlonjat ka qendruar dy javë tek hotel restauranti në fjalë ose çmimi është në lek, gjithsesi Ai e sqaron situatën vetë më vonë mbase…
Jo moj goce dreka 8000 leke se u ngaterrum. Na falni per moskeqkuptimet
Epo thashe, se i shkruajte me $.
Me ndryshimin qe ketu te fusin ne burg.
Shkreli eshte ne hetim.
Mire thote, po Hillary?