Ne nje lajm qe nuk shokoi askend, Levizja e Skraparllinjve te Inatosur rizgjodhi ne krye te saj z. Like Floriri. A good time was had by all.
ndonje beqoje qe i pelqen deti
KULMI I IRONISË
Njoftimi i Bordit të Drejtorëve të Marfin Investment Group
Të dashur kolegë, Me pikëllim te thellë Bordi i Drejtorëve të Marfin Investment Group u informua për largimin nga jeta të themeluesit të grupit Andreas Vgenopoulos, si pasojë e një arresti kardiak. Andreas Vgenopoulos, lindi ne Athinë më 1953, mbaroi studimet në Fakultetin e Drejtësisë në Athinë dhe ishte themeluesi i Studios Ligjore “Vgenopoulos and Associates”.
Gjithsesi dritë i pastë shpirti!
Albanian ingenuity. Kur nuk flet anglisht dhe te duhet te mbash nje fjalim, shkruaji ne shqip:
nga Bledi Mane
VINI KUJEN O MILET/ REKTORI MYNYR KONI ME 6 APARTAMENTE DHE NJE SUPERMARKET!
Mblidhni grate e Laberise dhe ato te Dukagjinit. Mblidhni vajtocat e Mirdites dhe kallogrete e manastireve. Ore mblidhni veten dhe vini kujen e ulerimen. Mynyri, Mynyri mynxyri rektor i universitetit me te madh ne vend atij te Tiranes, ka nje pasuri te frikshme.
Ne familjen e tij ka 3 pjesetare: veten,gruan dhe vajzen por kane ne pronesi 6 apartamente, 1 supermarket dhe 5 llogari bankare. Nga 2 apartamente per person paska kjo familje dallaveraxhinjsh te paskrupullt. Madje apartamenti ku jetojne momentalisht eshte 216 metra katrore dhe kushton 320 mije euro.
Ua shkerdhefsha akademizmin o burra kurva. Edhe Cmimin Nobel te kishte fituar ky matrapaz dijesh nuk do ishte kaq i pasur e kaq i pacipe!
O Shqiperi,te vodhen breket,sutjenat,lekuren, tani po te perlajne edhe palcen e kockave!!!
pas universiteteve private radhen e kane akademiket & rektorati
dashnorit t’gruse duhet me i rras plumin,po si?! s’e ha plumi.
http://www.notizie.it/fantasma-fa-sesso-con-la-moglie-coppia-entra-in-crisi/
Kjo sapo ka njohur k***ucin, jepi dhe ca kohe
nderkohe ne Bruksel
copetohu ne mbase bllokohet ai kercuri i kanadase qe rri ne prite e ben bullying te anetareve si une e ti ndersa ben bogyguardin nja dy anetareve femra ketej rrotull, por hic nga ai vesh admini
e bej une flag sa here te bie, ose me bie, ne qafe.
Ti mund ta bllokosh ne MP skizofrenin.
Kush eshte ky? Beji tag me @