Ja dhe dy komente perfundimtare qe plotsojne komplet dosjen time prej fuksi 5-leksh te dekonspiruar nga kunderzbulimi kanadez. Keshtu jevgjit e blogut, klyshat e fuksit qe kane kaluar tej e ndane si spermatozoide neper kallomin e fuksit jevg qe kishte dezhurnin e Rojes Operative (ROGL), nuk kane pse te lodhen per te gjet fakte sa anej knej:
Nuk me ka shpetuar rastesisht, sepse mua nuk me shpetojne pordhet rastesisht si juve ne blog duke shit mend si te persekutuar anonime, e kam pjerdh tamom me koshjence, dhe nuk kam qene oficer apo instruktor partie, por kam qene ne policine e fshehte si pergjegjes per zonen e artit. Pergjoja disidentet me nje fjale, prandaj marr vesh nga arti: Wagner, art japonez, Frojdi, Marksi etj. Pra kam pasur te njejten pozite si Putin ne Berlinin Lindor, me ndryshim se shqiptaret nuk me bene president sepse jane koqe fare, nuk kuptojne vleren e policise se fshehte. Vetem nje i policise se fshehte mund te behet kollaj mbifelor.
Meqe jemi ke Franca, Ministri i Policise se Fshehte Fushe , hengri 6 qeveri: qeverine e Revolucionit jakobin, Direktoratin, Konsullatin, Perandorine, 100 ditet, Burbonet. Vete…
Ne fuksat 5-leksha nuk jemi intelektuale te shquar disidente me shkolle te larte qe krijojme vepra t’mdhoja artistike nepermjet Sublimacjonit frojdist, ne pallojme, pime raki, bejme intriga te sterholla, shkruajme dosje, bejme revolucjone mikriborgjeze si i vitit 89-te. Dmth ne jetojme deri ne fund jeten, i japim forme shoqerise, nuk krijojme fraza me germa, nota solfezhi me bishta, tabllo pikture me vaj kikiriku, ne krijojme jeten, artin ja kemi leme ai castrati qe te sublimohen ne qiellin e shtate. Ne e kemi kuptuar para Avangardes, dhe e kemi aplikuar para saj, qe Jeta qendron mbi artin.
I vetmi aktivitet qe i lejojme vetes eshte leximi i Wikipendias, dhe per me teper shkrimi i Wikipendias qe na kujton hartimin e dikurshem te dosjeve. Arti jone i vertete, dhe vertet art gjenial, eshte …
Duhet te jesh superloqe, ose supermaskara, te mos kuptosh qe une po tallem.
2 Likes