Diskutime të lira - dhjetor 2018

Ja dhe nje lajm i mire

Cili eshte lajmi i mire qe operacioni doli me sukses apo qe ajo mbeti e gjymtuar ?gazetari analfabet I ben te dyja keto pohime ne Te njejtin paragraf .

Nuk thote gazetari gje, po zedhenesi, por edhe po ta thoshte, nuk ka ndonje thagme. Mbeti e gjymtuar kur ndodhi ngjarja, jo nga operacioni. Une nuk e di mire cfare operacioni i kane bere, po duhet te jete ky besoj

https://www.surgeryencyclopedia.com/Fi-La/Finger-Reattachment.html

Nuk e di,
Pyet qeveritaret tane qe te gjithe pa parjashtim i studiojne femijet jashte.

Duhet te dine dicka qe nuk i cojne femijet në Shqiperi.

Bravo Rilindja!

https://www.balkanweb.com/shifra-tronditese-nga-gallup-60-e-shqiptareve-duan-te-largohen/

Korent, ti u largove kur ishte ne pushtet PD apo PS? Une jam larguar kur ishte PD.

1998 kur ata nderonin me tre gishta ishin rehatuar në pushtet.

Ndersa une u largova kur ishte ne pushtet dhendri i Serbise, qe desh i futi shqiptaret ne lufte civile.

1 Like

Ok po pse kur kane operacione te veshtira i cojme jashte dhe nuk I operojme me mjeket e diplomuar nga UT qe sipas shkabes gjejne pune me 3000 euro ne gjermani.u bene 30 vjet hapje me boten.

1 Like

tani e kuptoj cik me shume inferioritetin e peshqve

brado, u bono kohe qe thu ; s’keni par gjo akoma, por s’po del gjo, asigjo, ashtu siç thu.

Ora news. Cfare eshte kjo portal adoleshentesh?

@B-O-H-I-C-A are you tired of winning yet?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-13/u-s-budget-deficit-hits-widest-on-record-for-month-of-november?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=socialflow-organic&utm_content=business&cmpid=socialflow-facebook-business

ora news eshte tv i mirefillte gjembesira, qe ekziston shume kohe para se te hapnin faqen ne internet. drejtohet nga ilva tare. portalet jane ato qe i hapin kalamajt. Por ti aq e ke kufirin, sic e tregove dhe tani. nuk e ben dot dallimin

1 Like

seriozisht, berisha eshte superidiot. Po rreshton reformat e rendesishme qe ka bere turiri i tij ne kohen e vet per arsimin, dhe thote me gojen e vet qe i ka falur toke shteterore universiteteve qe te zhvilloheshin.

ndersa per diplomen fallco qe i dhane djalit te Bossit ne Itali, thote qe ne gjithe boten jepen diploma fallco nga universitetet. eshte fenomen i perbotshem. dmth keta refugjatet tane kot sa na cakan derrasat.

As ti nuk ben dallimin kur tallim … me ty.

ou, shiko shiko. ti tall … me mua duke u shtirur si injorant
Besoj se e kupton vete se pse e kam te veshtire ta ndaj nga realiteti.

3000 Euro mund te jete rroge e mire per standarted e shqiperise, por nuk eshte page per mjek, edhe nje farmacist paguhet shume me teper para’ se aq, jo me mjek, aq me teper kirurg!!
E megjithate ne shqiperi, as aq pak para nje mjek nuk i merr dot, e gjermania eshte pazar i mire nese e siguron. Mjeket nuk pergatiten keq tek ne, por le te jemi realiste ne cfare iu kerkojme.

:kosovo: :kosovo: :kosovo:

Suksese dhe fitorje madheshtore si ushtria e shqiperise e cila megjithese ka gelltitur miliarde $$ ne 100 vite ekzistence ne kohe te rreziku te kombit eshte tretur si krypa ne uje .