Nuku keq ne sportet ku objekt eshte rrahja me miletin
Francezet dhe italianet jane me te zonjat e sportit ne fjale.
Po ato jane telendare ne jemi namuzqare
Në kazermat jugosllave, këta djem, kështu së paku na tregonin, i krahasonin organet e tyre mashkullore me pjesëtarët e kombeve të tjera të Jugosllavisë. Me plot mburrje tregonin, kur ktheheshin, se askush nuk mund të matej me shqiptarët në këtë drejtim. Unë jam frikësuar që edhe këtu do ta ul mesataren e kombit tim. (Po shpresoj që nuk keni arritur deri këtu me lexim.)
Unë jam i bindur që djemtë, tash edhe vajzat, që Kosova prej sot do t’i quajë ushtarë të saj, nuk do t’i kenë këto trauma. Së paku shpresoj që do t’u ofrohet pak më shumë privatësi kur bëjnë dush.
Lajm I mire per Shkaben, 60 % e shqipove jane emigrante deshtake qe duan te largohen nga vendi I tyre. Renditemi diku pas Sierra Leones. Po lajm edhe me i mire per Alben me zamete ngambrapa, rreth 75 % e shqipove qenkan “te hapur” si ajo dhe mezi presin t’u vijne sirianet t’u bojatisin shtepite dhe ganezet te luajne futboll per ta.
http://www.gazetadita.al/analisti-i-gallup-flet-per-zerin-e-amerikes-ja-pse-duan-te-ikin-shqiptaret/
Per t’i dhene te drejte Albes me zamete per sportet me rrahje mileti
Ndersa per sportet intelektuale, syte i kemi nga Alba me zamete, po na e la Amerika.
Gjenite e PDhit
Fis kriminelash ne fakt. Protoduaret e kesaj vrane policat ne Cerrik ne 1997.
Po ndoshta sirianet ganezet e afganet mund ta qeverisin me mire shqiperine se shqipot dhe kete e them me zemer te thyer .si vjen i biri i botes buzequmesht e genjen gjithe dovletin duke iu thene se jam shkencetar me nje barre tuje dhe e vejne direkt zv minister ne kohe te internetit kur mund te verifikohet gjithshka me nje te rene te tastieres .e patem ne kohe te sales nje drejtor te drejtorise se rrugeve gjysem analfabet qe fakultetin 4 vjecar mezi e mbaroi ne 8 vjet .ketij tipi ishte lene ne dore kullandrisja e nje buxheti vjetor prej $500 milione ?!! beri nja dy vjet burg me pas .po rilindja po ben te njejten gje keta u kapen rastesisht nga zhurma qe u be per unazen. me c’po lexoj studentet nuku paskan as tekste, ose kane tekste gjysma gjysma te perkethyera keq .Seriozisht ? nuk i ka rene ne mendje asnjerit te shiqoje se cfare tekstesh perdorin universitetet perendimore e ti perketheje ?kaq e veshtire qenka per 28 vjet?
PDhi parti e ngritur mbi kriminelat eshte. Palloshi vetem sa kopjoi metodat e PDhit. E kuptoi qe ne Shqiperi per te fituar duhet te mbeshtetesh te gangot.
E ka bo ky shkence^ari pra; ka kopju anatomine e Netter-it shkarabythazi dhe e ka ofru si pune te mirefillte, bashke me disa parazite te tjere. Per te bo pune duhen fonde, po fondet i marin tipa si ky shkence^ari me dobiclleqe pas kuintave me sekretare dekanesh te shitur e te blere, dhe vite me vone vine e vene kujen, kapeni hajdutin e fondeve.
Duhen dhe nja 200 vjet ti dale e keqja qe i ka injektu B’risha e PDhi Shqiperise.
Saliu nuk eshte drejtori i kuadrit qe e mori ne pune kete edhe ju tani .Eshte per te vene kujen nje mashtrues ulet ne mbledhjet e qeverise te nje vendi anetar te natos .logjika ta thote duhet te kete njefare vetting per zyrtaret e larte.ketej i heton FBI perpara se emrohen ne detyra te larta.
Nuk besoj se je hajdut ordiner si i intervistuari.
Kur flet Bojaxhiu per korrupsion…
Njesoj si ajo kenga e atij qerosit kundra korrupsionit te guzhina e korrupsionit KLAN!
Sa per protesten, kush ka dy pare mend e ka kuptuar qe vetem Rama fiton nga kjo soj proteste.
Te keqen, nga abc-ja? Saliu i vuri kazmen shtetit. Keto te tjerat jane thjesht store pasojash.
E terheq, se po se kape me te pare, te pengon simpatia, dashuria etc etc
Jo, une jam hajdut ekstraordiner si jo te intervistuarit. Une iu referova realizmit te te intervistuarit, se kishin robt iluzionin se protesta do te sillte mrekulline e shumepritur, jo biografise se tij.
Nuk te gjykova ty. Une fola per cka rendesi per mua, personi po aq sa ajo qe personi sjell. Nejse, ne Shqiperi nuk ka me uje te kulluar ne politike, e mbase une kerkoj me shume se cduhet.
Sa per studentet, kerkesat elementare jane te realizueshme. Ketu Rama fiton. Gjithashtu, kjo do te perdoret per spastrime ne sistemin universitar (spastrime teper te nevojshme). Nese ja del, Rama fiton serish.
E di qe nuk me gjykove, thjesht shpresove mos jem hajdut ordiner. Kurre nuk e kam kuptuar ndryshim mes hajdutit ordiner dhe llojeve te tjera te hajduteve.Une nuk jam gjykate, ajo e gjykon a eshte hajdut Bojaxhiu apo jo dhe cfare lloj hajduti eshte. Po fakti qe ai nuk eshte pjese e ndonje partie qe te kete mbrojtje politike dhe nuk eshte denuar, per mua e ben te paster. S’me duhet fare a fiton Rama apo jo, thjesht po flisja per pritshmerite. Duke shpresuar qe edhe i intervistuari me poshte te mos jete hajdut ordiner ose qofte edhe fisnik a cfaredoqofte, e kisha fjalen pikerisht per shfryrjen e … entuziazmit qe permendet andej nga minuta 13:30
te gjithe jane hazerxhevap kur ne pushtet eshte dikush tjeter .edhe rama dikur ishte teper I mencem ne opozite.
The ja dhe nje si une, dhe shpresova si me siper. Per mire u nisa, ndryshe do isha shprehur krejt ndryshe. Tani me zor nuk ta mbush dot mendjen; ne vijim e di vete.
Ka plot shprehje gjuha jone qe te vene ne mendime, keto me hajdute ama nuk te lene shume kohe, meqe hajdutet jane sheshit. Ordiner ne ket rast mendoj do ish ai qe pasurohet me soj e sorollop kur ende ne detyre. Fakti qe ky nuk e lejoi veten te behej krejt vegel si ca te tjere para tij, qe te bente nje terheqje taktike, nuk e ben burre te mire ne syte e mij. Per mua o je hajdut o sje, dhe per mu ky eshte, ashtu si edhe fakti qe klani eshte hale kazan korrupsioni, ndose nuk eshte cilesuar nga gjykata si e tille. Te flasim per gjykatat tona pastaj…
Mu me vje keq per protesten, se problemet jame shume me te medha se ato qe jane paraqitur.