Diskutime te lira - Dhjetor 2019

Marrja e diturise dhe informacionit ka te bej personalisht me interesimin tim dhe tejkalon dimensionin komb apo patriotizem ,pra thene shkurt nuk do te thote kjo qe me bene mua me shqiptare se tjeret ketu .

p.s
dhe nje here per sqarim per kushdo qe e lexon
Kur futem ne blog ,interesi im i vetem eshte shprehja e qelluar apo mendimi i lartesuar qe lexoj pa dallim nga kush , shkruaj kur mendimi im e merr te domosdoshem formen e te thenes ( dhe harroj qe tjeret mund ta lexojne )
Prandaj , cfardo qellimi dhe forme tjeter e e mendimit te lexuesit e devijuar ne te perceptuar te virtualitetit nga masa ne te shkruar ketu , per mua eshte stand shume i ceket dhe e marr ofendim nese kategorizohem apo shfrytezohem per qellime hakmarrese mes shkronjash …
( Inshalla e keni kuptu ) thjshte e shkurt ne virtualitet une jam vetem nje mendim pa forme pa trajte , dhe nuk lejoj te neperkembem per vurje egoje )

image

Ja Grande Kapo, ke tjeter te kujton kjo “plak matuf” dhe qe i ka qejf rrjetet sociale dhe “digjitale”

Ja Grande Kapo

image

pershtypja qe kam krijuar duke folur me rob te ndryshem te cileve po iu shkojne punet mire eshte se trump do fitoje prape .

Repukes don’t elect RethugliKKKan$$$ , democrats who stay home on election day, elect them … Kaptin hajdari kishte 3 milion vota me pak se Hillary.

By the way, RIP … se ne u rritem me keto …

1 Like

Republikanet kane bere ristrukturim te zonave elektorale se kane patur shumicen neper qeverite lokale. Me 100 vota me pak nxirrnin dy kongresmene me shume. Prandaj fitorja e vjetshme e demokrateve ka rendesi, redistricting. Colorado, Virginia, Nevada, Wisconsin, Minnesota, Michigan jane te gjitha swing states. Gjithashtu deri tani demokratet s’kane asnje kandidat te hajrit, po ka edhe nje vit akoma.

1 Like

Durresi ka mbi 2000 apartamente te pashitura te cilat ndertuesit jane te gatshem ti shesin ne kosto .

Keta po keta, keta shkrijne atdheun per te shpetuar bythen e vet

1 Like

Kemi degjuar idete gjeniale te Albes me zamete dhe te ftohur ngambrapa prandaj

http://www.panorama.com.al/cka-ndodhur-me-ne-edhe-institutet-qe-patem-i-shkaterruam-faruk-kaba-si-ndryshuan-ligjet-pas-termetit-te-79/

Ja Grande Kapo

1 Like

Ipponi maestral​:muscle: i Distria Krasniqit​:1st_place_medal:, himni dhe lartësimi i flamurit​:kosovo::top: të Kosovës në Mastersin e Qingdaos, Kinë.

#JudoMasters2019
Video credits: IJF

Shpejt, hiqni lekat nga Zvicra se sic thoshte drejtori i shkolles sime kur vinte puna per te kapur ndonje qe vidhte librat “do vije polici me qen”.

Zogu I tiranes ,une e pata fjalen qe specualistet te tranojhen jashte si bente mbreti Zog dikur .psh nga 10-12 studente qe dergoi ai dikur ne Austri doli nje shkencetar i kalibrit te Eqrem Cabej .sa shkencetare te tille kane dale nga mijera studente te filoqylit ne 60 vjet ?