Diskutime te lira - Dhjetor 2020

Eh mor i Moth i ke bo njerzve lavazh truri i ke bo. Jane aq shume te indoktrinuar sa nuk pranojne asnje mendim alternativ. Shkruajne budallalliqe pa fund dhe pa fustan vetem mos ngelin pa thene ndonje gje.

1 Like

Ja Grande Kapo. Kush mendon se do ta rrëzojë i pari Palloshin, kryeqytetari i Kamzës, apo kryeqytetari i gjithë Shqipërisë, i biri i Saliut, që të bëhemi edhe ne post-modernë si Africa. Konkurrencë e fortë.

Me thënë të drejtën Grande Kapo, unë si i barastundur i paparti, i kisha varur shumë shpresat te Azemi i Dytë, po ma la ngrefur, ose më mirë ma shkrefi shpresën, se ku është fshehur nuk e di. Kështu që ç’të bëj, kur nuk ke pulën do hash sorrën, te Xhelali i kam shpresat tani.

Luiza xhuvani?

“Foto pa maska e distancim social”… :joy: :joy: :joy: :joy:

+18

Lajmi i fundit: Filloi vaksinimi në vend.

Një bashkëpunim i shkëlqyer me holandezët.

Hansi i Vettingut bën inxheksionin e parë!

Na hapën këmbët në vend të Portave të Europës.

Me shëndet, e paç gjilperën e mbarë Hans!

Pacientja: E kishte dorën e lehtë…Europa i zgjidh punët në tavolinë.

E qiu me zor kapo??
Këta evropianët kështu janë të degjeneruar! Po ti bëji një zë salës të sjellë ndonjë nga konferenca islamikë!
Së ata parapëlqejnë bythën! Nuk të lënë me barr!
Desha të shkruaj fuck dhe ass po thashë,lërë shqip më mirë se mos më merr alba me sy të mirë:grinning::grinning::grinning:

Pellazg hafija sikur ishte kunder globalizmit e integrimit na cante derrasa mbi dinjitetin pellazg nashi qe Europa po e qin diten per diell po e ben si kadri Hazbiu “partia ime me qin shoku Enver” :joy:Prite kur ti vije dylberi Arban vegla ne mbrojtje .

E di, e di, ke mbetur i/e pakenaqur nga une, nuk krahasohem me brothersat. Po ç’ne që paske nis me të qime, apo të ka marrë malli për punën poshtë urës tani që ke dalë në pension. Kthehu, se edhe brothersat i ka marrë malli, po pasi të bësh pak pushim e të çlodhësh ca muskujt e nofullave dhe ata muskujt e tjerë , se edhe Perëndia u lodh e bëri pushim , le më ti me gjithë atë ngarkesë pune poshtë urës.

Grande Kapo, që kur ka filluar PDhi kaq puritan? Dhe kur pa, tani që edhe Alba me zamete dhe e ftohur ngambrapa e lëshoi gojën dhe e hoqi Biblën nga dora, megjithëse nuk i rrihet pa atë gjënë te goja, me gjithë lodhjen e nofullave. Të pyeta për provimin e motrës së kryeqytetarit te zyra e Jeminit, po nuk m’u përgjigje. Po për mbërtheckat e Yllit ndonjë koment?

Ja Grande Kapo, si mëmëdhetar i madh që je bërë, konkurron për vend të parë me Albën me zamete e të ftohur ngambrapa dhe përfaqësuesin e kombit kosovar, ndërsa ca më pas ndjek i/e barastunduri/a “post-modern/e”

Brothers te kane qire te t’eme ty prandaj i urren kaq shume duke I permendur 24/7.Kompleksi i Edipit do te thoshte I Modhi .

Po ti pse i do kaq shume, apo se te kenaqin çdo ditë poshtë urës? Edhe ata të duan shumë, se u kënaqën duke të qirë në çdo vrimë që ke. Po sidomos në atë sipër, prandaj edhe të janë lodhur nofullat. Edhe ajo ngambrapa të dhemb shumë besoj, se edhe të është ftohur.
Nejse, e kuptova pse i urren shqiptarët. Ta paskan qirë keq nënën. Kujtova se e kishe ngaqë ta kishin pështjelluar identitetin gjinor në konvikt. Megjithëse mund të ketë më shumë se një arsye.

Është dashuria të mullarët me djalin e kovaçit!
Që aty filloi interesimi për të drejtat e “jevgut”!

E paskeni degjeneruar fare mhb.

2 Likes

Ja edhe Basha

Per te gjithe keto “mallistet” (dmth qe kane mall per te kaluaren e realizmit), Gimi ju vjen hakshe

gimi është nacionalist! U vjen hakut pasmodernëve që kanë planetin për atdhe!

Mua me duket patriot…

Njëlloj janë. Është përrallë për tu fshehur ajo e ndryshimit.
Atdhe pa komb nuk ka.

nuk ka pyll pa derra

dielli duket qe heret ne mengjez