Diskutime te lira - Dhjetor 2020

Po Patjeter ashtu si ty Berisha me Shkelzenin te kane qire nenen,motren,grun qe mbete duke I mallkuar 24/7 me nje obsesion psikopati.
Meqenese blogu s’po te ndalon de dhjeri me komentet e tua abuzive prej psikopati atehere te ulemi be nivelin tend e ta dhjesim se bashku.

1 Like

dardha e ka bishtin ngambrapa

Nuk eshte njelloj jo

e pse nuk jane njelloj 2 bole ose 2 fele?

Jo. Nacionalizmi e con boten drejt auto-shkaterrimit, eshte teori e shkencave politike, patriotizmi eshte te japesh kontributin tend ne token tende, qytetin, rajonin etj etj. Te jesh patriot do te thot te dalesh ne lufte edhe te mbrosh kulturen, traditen, gjuhen (vlerat), e jo te ikesh nga vendi ne kohe paqe sikur ta kene fajin guret, lumenjt, etj etj. (Delta eshte super patriot)

delta eshte patriot se e vret ndergjegja qe ha sufllaqet e armikut.

patrioti ne kohe paqeje, ne kohe lufte shnderrohet ne nacionalist, gje qe demostron ekuivalencen midis 2 boleve lufte-paqe. E vetmja menyre per te superuar 2 bolet eshte te jesh fuks. Vetem ne dimensionin metafizik planetar te fuksllikut kapercehet dimensioni shtetkombit dhe ndertohet nje shoqeri njerzore pergjithmone e paqtë, pa kufinj, pa dallime racore, gjinore, klasore, fetare.
Dmth behemi te gjithe jevgj, perfshire edhe delta pa dhom qe ha sufllaqe me dhembe plastmasi te mara hua nga jevgjit e popullit vella grek.

Ashtu sic Dulla dhe shoket e tij ta kane qire “ça të mban pragu” ty e soj e sorrollopit tend. Se te beri edhe “like” dashnori i ri, perfaqesuesi i kombit kosovar. Ky blog ka ik per lesh qe kur iken ata qe kishin vertet diçka per te dhene e kane mbetur te semure mendore e injorante si ti, ose bidera si perfaqesuesi i kombit kosovar, siç thotë Sica, megjithese unë do t’i quaja halera, me gjithë respektin që kam për haletë, se bëjnë një punë, dhe duke i kërkuar ndjesë që i krahasoj me përfaqësuesin e kombit kosovar dhe me ty.
Te “Peshku i vjetër” ishe lolo, tallnin menderen me ty dhe të përdhunonin në grup, tani te ky “i riu” je bërë “Nr. 1”, të kanë vënë edhe admin. Këtu është katandisur Peshku.

Shko gjej hafijet e tjere e hapni blogun e hafijeve kamuniste ku ti beni pompino njeri tjatrit .Po me pare gjej nje psikiater se je katandisur ne nje idiot plak duke lehur ne internet.

mrom nigjova Stonsat. Apapapa ç’ka qen mrom mer ç’ka qen kur ja futi vllaji jot Mik Xheker me kitar me korent, 3 minuta pa pushim tereteretetrenteterente. Apa pa ç’ka qen, i gjujta me gur televizorit, s’kom per ta hap mo. Apapapapa

Gëzuar 21-n shqipërisë së madhe!

ah ç’me rrejti menja per nje moment kujtova se mbeta vetem ne blog!

po durim, do ja arrijme asaj dite kur une dhe ajo te ngelemi vetem ne te dy, e ta gezojme blogun, te tjeret fishek jasht!

Rolling Stones u frimezuan nga Muddy Waters i cili frimezimin e mori nga kenget e zezakeve te Mississippi delta .Kush mendonte qe avazet e zezakeve te cileve u plaste shpirti duke punuar fushat ne pike te diellit pervelyes years Mississippi do te beheshin baza e mu Ike’s de shek xx .

te deltes pa dhom? :smiley:

1 Like

gezuar vitin e ri, dhe me te permbajtur :grinning:

1 Like

Ja dhe delta i gezum qe eshte hala gjalle .Gezuar e me nje Shqiperi te madhe fare :joy:

alba, shife se fenomeni eshte me i thelle se kaq dava delte pa dhom siç e trajton ti. Per mu qe e kam jetu intensivisht ate epoke, ky eshte thelbi i intelektualit t’modh disident shqiptar qe mendonte se Krijimi ose Kozmosi (ne kuptimin grek te lashte te fjales) me Stonsat dhe Mik Xheker (ose ndonje emer tjeter pordhi kali, e njejta gje eshte), e ka kryer funksionin e tij, bota tani mund te marri fund. Kjo ishte teza e atyre qe i dhane çfar kishin per t’i dhene Peshkut dhe Shqiperise dhe mbasandaj shkuan neper Arizona e neper Devollra per te shkulur dhembet qe ju kan mbet.
Dhe nuk eshte pune vetem Shqiperie, siç e kam thene kushedi sa here, Oksidenti nuk shkon dot me pertej revolucionit te 68-tes, dmth me pertej dhomve çapraz te ketij mik xhekerit te videos. Çdo çfaqje tjeter kulturale perreth ka vetem lluster estetike qe fsheh kete turi pa dhom ne video. Jemi te rrethuar nga karikatura.

Tani qe ke dale ne pension, te duket te gjithe idiot pleq he? Urimi im per ty per 2021-shin eshte te te shplodhen ca nofullat. Do merziten ca brothersat, po c’t’i besh, njeri je dhe ti, megjithese me shume i ngjan mushkes.

Gezuar Grande Kapo