Distancim social nuk do të thotë distancim seksual, mandje sa më tepër ka distancim social të detyruar, aq më tepër ka afrim seksual të dëshiruar.
Jetëgjatësia e një blogu apo faqeje në social i detyrohet budallenjve që riciklohen vazhdimisht, ik njëri e hajde tjetri, sepse do të gjëndet gjithnjë ndonjë budallë që kujton se komentet e tij do të bindin dhe ndryshojnë tjetrin edhe botën.
Pervjetori I kongresit te lushnjes .pjesa derrmuese e protagonisteve te ngjarjes me te shkelqyer te historise se Shqiperise u shpallen armiq nga Dulle djegesi me shoke .kush nuk u perpoq te beje dicka te mire per Shqiperine e nuku hoqi keq nga shqipot …
problemi eshte se te njejten gje mendonte edhe Dulle djegesi me shoke. Nuk kam pare njeri ne historine shqiptarise te thote se un kam ardhe tua rras shqiptareve sa tu dalin syte kallup. Siç duket eshte per t’i besu atij qe do deklaroje nje gje te tille.
Iku dhe Arben Shaka …pak nga pak Shqiperia qe kemi njohur po zhduket …
e kush eshte ky Ben Shaka?
The population has virtually no antibodies against Omicron. Keeping the country locked down for two years has now made it more risky to open it back up. It’s the opposite of where Xi wants his country to be in the run-up to his third term, but there’s nothing he can do about it: The initial success of zero Covid and Xi’s personal attachment to it makes it impossible to change course.
Vdekshin!
(popull langaraq dhe fryks: e di, e di qe popujt nuk shahen, por enough is enough !)
As sa gjysma e rritjes (growth) te 2021 :
kokeeeen
Hajt pra nonën ku t’ma keni, dava legenash, po kam faj um qe merrem me ju, se ju as për të hedh qyrret nuk jeni. Ju shpëlafte kolera dhe Covidi bashkë!
Ky tipi qe perdor kete gjuhe e mban veten per te kalteruem e KM I ardhshem i Shqiperise.
Nuk di a te qash apo qeshesh
jo, nuk eshte per te qeshur e as per te qare. Ky rast ka vlere simbolike te hatashme sepse gadishulli Ballkanik i ka dhene jete perendise Pan. Zoti ne forme dhie dhe cjapi njethundrake me brire eshte zoti i lashte i Ballkanit, dhe ne Ditet e Fundit ose ne Fundin e Historise ta do mendja te rizbulohet si zoti i vertete.
Per te qesh eshte neologjizma “mbarështoi” qe nuk e kisha ndegju ndonjehere. Zoti Pan i mbarështofte ballkanasit!
Se harrova, ky eshtë një shembull ilustrues per eros-thatosin e pranishëm gjthanej, seks dhe vdekje
Ky ishte tutori I cjapit qe vajti atje per te ndrequr pazarin sepse cjapi u shfrytezua dhe nuk u pagua .
eshte shkesi i librit “Dasma” te Kadarese qe mbareshton miletin cjapor dhe dhior.
Verej nje egersi te madhe nga vatani .psh nje microcosm i botes shqiptare eshte menyra se si po e trajtojne Duken e futbollit I jane qepur per ta shkaterruar jo thjesht ta zevendesojne me te njejten egersi qe Dulla shkaterronte rivalet e vet ne vitet 70.
të bëhesh synet nuk do të thotë se je bërë transgjender
Ka nje pasazh tek viti i mbrapshte i kadarese ku Kuz Babaja me shqipot e tjere vendosin ti shkruajne nje leter princ vidit ku I kerkojne te benej synet.