Diskutime te lira - janar 2022

vini ne peshore sa ka vra erosi dhe sa thanatosi, sa ka vra seksi dhe sa ka vra arma, sa ka vra demokracia dhe sa ka vra tiranija, sa ka vra figa dhe sa ka vra kazzoja.

vetem se kur te peshoni ne kandar duhet t’i thoni: “sikter!” Marlonit qe luan ngambrapa koqeve te kandarit.

plakat e Gjirokastres, nena deshmoresh, thonin mbas Çlirimit:

Me teper vrau p.idhi se gjermani!

ndersa pensionistet e nentorit te Çlirimit thonin:

Edhe ata qe nuk i vrau dot gjermani, i vrau p.idhi i studenteve te dhjetorit te Demokracise.

Aq sa vrau komunizmi në 50 vite në shqipëri, talebanët i vranë vetëm në 97-n.
Komunizmi na izoloi,varfëri po deshe,ndërsa talebanizmi berishian po u tolerua,e bën shqipërinë si siria,apo libia.
Dhe pastaj,më të drejtë evropianët,ashtu siç bënë në 13-n ,do ja lënë trojet shqiptare në " ruajtje" serbisë e greqisë sepse talebanët nuk qeverisën dot vetë si njerëz,më ligje ,më gjykata dhe rregulla.
Sulmi taleban tek pd-ja pikërisht këtë tregoi. Evropianët janë skeptikë. Ti pranojmë këta të gjithë bashkë si komb në evropë,apo ti japim copa copa me koncesion të fqinjët,ashtu siç dikur??
Kjo dilëmë nuk është zgjidhur ende,dhe prania e berishës në politikë është argument i fuqishëm pro " konçesionit"

po flet per 98-2005 kur nano i dha gjithcka grekeve?

Nanua ishte një copë legen,edhe pse i zgjuar. Në fshehtësi mbase ka dhënë,po zyrtarisht nuk dimë gjë. Salë talebani veçse,hapi shkollë grekë në himarë,firmosi për 4 varreza grekë,vendosi kamikazhin e greqisë,bollanot kryetar bashkie, nënshkroi marrëveshjen e detit, lejoi vëzhgimin e hapësirës ajrore nga ushtria greke,favorizoi greqizimin e kishës ortodokse shqiptare, dhe la prefekturat e korçës dhe gjirokastrës nën admistrimin grek.
Apo nuk di gjë???

Po edhe I kemi futur grekeve kalin e trojes,delte pellazgun qe do e beje greqine pjese te shqiperise se madhe :joy:

Nashi Greket ishin te vetmit qe u ofruan tu befsha .

Pandemia e fasadave

une them thjesht te kthesh koken mbrapa edhe te shihje influencen dhe varesine qe kishte shteti Shqiptar ne lidhje me Greket… ne vend ta shash qeverisjen e djathte te 2005-2009 duhet ta laverosh te pakten per asimilimin “me stil” qe i beri shtetit Grek ne keto vite… Nga c’fare thonin greket behesh, kaloj ne paperfillshmerine e Greqise… Te pakten un kshu e shoh…

" qeverisjen e djathte " :grinning::grinning:
Hiqi një herë syzet e salës dhe shiko si shqiptare ,dhe me pak objektivitet.
Vetëm fakti që greqia dhe dulja mbështesin salën mjafton,

Ne na mjafton fakti që Salën e mbështet Amerika. Sa të kemi ne Amerikën, ne nuk e rrujmë për asnji n’botë.

1 Like

Ky qenka patriot I Modh ,pse duan ta fusin me burg :joy:

Likja patriot moj e kozmait!!!
Tojbestrakfullah!

Po Dulja do ta henelizoj ty Shqiperine…

“henelizoj”-helenizoj dojë të thoje. Edhe kjo frazë dhurat nga dulja si shumë greqizma të tjera që përdoren .

Përdorin burrin e sllobodankës! Si tha esat pasha- më lini peqinin dhe kavajën mia e të tjerat merrini!
Që pas 97-s e kanë salën njeriun e duhur,sepse është i vetmi që mund shqiptarët të vriten me njëri tjetrin.

I dehur pa pire, i vetmi

S’ka faj se ia hodhi
http://www.gazetadita.al/ju-kam-dhj-re-mu-ne-reforme-degjuat-zemerimi-i-pellumb-kulles-per-21-janarin-pa-ndeshkim-premtoni-alpet-kur-nuk-ngjisni-dot-nje-pirg-dheu/

duket efekti i epokes Covid edhe ne vrime te tajares

Ok. Nuk ja vlen te lodhesh me ty