Diskutime te lira - janar 2022

Lajmi ështe i thjeshtë. Interpretimi yt për të djathtën imagjinare do syze!!!
Kusht është e djathta imagjinare??
Ka edhe të djathtë reale??

Nuk ka burre bene me syza apo pa syze ta shikoje bolet e Marlonit nga shkojne, majtas apo djathtas, reale apo irreale, kur ato trokellijnë ngambrapa intelektualit të shquar.

pusho se po flet idhulli yt… Sulltani… Dumbabist

746eeeaa8ff9af76cd0fc651d7e1f2c632-01-cattelan.rsquare.w768

Qënke si nard noka më duket​:grinning::grinning:
Më keq se alba e kozmait🤠
Po ta shikosh hollë hollë,duhet të kesh difekte të mëdha qytetarie dhe përkatësie kombëtare që ti vesh pas një talebani,

Ti qe u plagose per demokracine(panvarsisht se ai qe ishte plagos ne 90’ e pame ne shkalle teksa po protestonte kunder Lulit) qe hiqesh si patriot, edhe shkon pastaj si legen edhe tund flamurin turk me aeroport kur vjen sulltani…

Unë flamurin turk,e kam në të njëjtin vend me atë grek e serb.
Rama nuk është ndonjë atdhetar i madh,por çështja është se ata që duan ti zënë vendin janë haxhiqamilistë.
Kur të dalë në skenë ndonjë parti e djathtë, ndonjë politikan atdhetar, atëherë po!!
Kaq besoj se e kupton.
Kur u përurua udha e kombit, talebani u puth njëqind herë më vëlla erdoganin.
Këtë kritikë ramës mund tja bëjë vetëm një kombëtarist,që për fat të keq,akoma mungon.
Prandaj muti nuk ka fytyrë të shajnë shurrën

Se cu rahatos mileti
Se sulltanin prape e gjeti
Se qe kur e humbi s’fjeti .
Fan noli :grinning:
Kerkuam Europen
Ne Europe s’na lane
Nashi Me Ankarane
Do e bejme sevdane
Poplli :grinning:

Merzia e madhe eshte ushqim per muzen brilante si plehu per bimen.
I Modhi fare :grinning:

1 Like

Meqe eshte ditelindja e MLK:

Let us not seek to satisfy our thirst for freedom by drinking from the cup of bitterness and hatred.

Martin Luther King Jr.
Le te mos kerkojme ta shuajme etjen tone per liri duke pire nga kupa e hidhesise dhe urrejtjes .

I Modhi fare, fare i Modh, mo i Modh se MLK :smiley:

1 Like

Kines i qenka futur Omicroni permes një… letre!
:joy:

ndersa vjet thosh se ju fut permes mishit te ngrire te importit
:joy: :joy:

sepse ti harron kryesoren: njerezit shkonin tek njeri-tjetri kur tu tekej, sepse e dinin qe nuk po shifnin Netfix (ose Big Brother). Conectioni social ka qene ne apoteozen e tij.

Perkundrazi, egoizmi dhe individualizmi aktual (mesazh në WhatsApp: “a mund te flasim me zë?:joy:) sot eshte i tille sa mund te shtrohet pyetja: si nuk ka sot harakiri masiv? (ne fakt ka: jane mbushur spitalet psikiatrike plot, psikologet jane kthyer në Perëndi dhe farmacite dhe laboratorët në Mbreteri miljonere te Hipokondrise).

kshu kshu shoqja sociologe :wink:

Dmth ti thua ti lejme gjerat sic jane? eshte normale?

@InkuizitoriMoth tka marre malli per realizmin solialist… shko ne Shqiperi… eshte fiks sic ka qene… nuk shohin njerzit Netflix sepse nuk din anglisht…shofin keto fenomenet sociale “ujku i cerriku” etj etj…

Jo,po nuk zëvendësohet komunizmi me talebanizmin,se ky i fundit nuk ka asgjë pozitive.
Bëhuni njerëz me dinjitet dhe identitet dhe zgjidhni ata që mbrojnë interesat kombëtare, jo fisin tuçi që bën aleancë me greko-serbët kundra fisit hipi që bën aleancë me turkun!
Po vaksina 30 vjeçare kundra kombëtarizmit,ju ka bërë qënie pa identitet, turma që shikoni tufëzimin(përbotizmin) si zgjidhje dhe ka krijuar mutacionin shqiptar- e djathtë antikombëtare.

Veri ne peshore… sa ka vrare komunizmi edhe sa ka vrare talebanizmi… po e kaloje ne nje level tjeter… krahaso sa vrau komunizmi per 70-80 vite ne te gjithe boten me sa ka vrare Kisha qe nga fillimi i koherave…