Po pulitike eshte si pendulum shkon sa majtas djathtas .
Po pse te mos benesh ti avni rustemi?c’te mungon apo c’te pengon?
…ja dhe avni rustemi i rames
Nuk e di kush eshte me bq o kapo, ky qe ngeli duke marre leke nga Rama dhe e ben kete qe ben pikerisht per te mare me shume leke, apo ti qe perdhos emrin e Avni Rustemit?
Do ju shkoje jeta tu pagu 140 milione eurot e Bexhetit dhe bexheteve te tjere nese nuk e shporrni kermen komuniste
Per ate perpiqemi,te shporrim kermen komuniste. Prandak flasim kunder saliut dhe fahriut .
Kaposh voto Edvin Kristaqin qe te pastrosh Shqupin nga Kermat komuniste, bej dicka edhe ti per atdheun. Edvini eshte barriera e pushtimit te shqiperise nga sllavo komunistet e Klaneve Kapo e Myftiu e Nesho fale burrit te Milices.
Faleminderit Fiqo, faleminderit zoti Trump per luften ndaj punisteve qe kan uzurpue te djathten e brishte shqyptare…
duhej te ikte Berisha, te rivendoseshin ligjet njerezore, pa te riktheheshin kafshet
E pe grafikun per analfabetizmin?
…ma ne fund edhe edhe Mero gelbaza po e pranon se Rama duhet te iki por me kusht qe te iki ene Berisha…mirpo Berisha ka kohe qe ka ik …Rama e ka rradhen
Projekti SHBA dhe BE është i qartë: “Pa ç’montuar Berishën, nuk ç’montohet establishmenti dhe nuk rrëzohet Rama”.
Këtë më mirë se ç’do kush tjetër e din Sali Berisha dhe për këto arsye ka vendosur të harxhoj fishekun e fundit. Ai e di fare mirë, qē drejtësisë dhe ndëshkimit amerikan mund ti shpëtoj vetēm nëse merr pushtetin.
I duhet ta marr me çdo kosto, i duhet ta marr madje sot, i duhet të shpejtoj pa avancuar plani amerikan dhe BE. Në të kundërt zgjedhjet do njihen ndërkombtarisht edhe pa opozitën, në të kundërt pas vizës amerikane do u hiqet viza në BE, në të kundërt, në të kundër laku do ngushtohet dhe as Rama s’do e shpëtoj dot si në 2017.
Fisheku i fundit do shkrepi para 30 qershorit, ndoshta të shtunēn. Është e vetmja mënyrë që të parandaloj çmontimin e Partisë Demokratike.
Zëra nga Tirana më thonë që po përgatiten për sulmin final.
Unë s’di kush “largqoftë” do të jetë kurbani rradhës por erën e barutit po e ndjen çdo shqiptar!
Fundja nuk e ka aplikuar keq sepse për 28 vjet i ka funksionuar skema e shantazhit pa i hyrë gjemb në këmb.
Mbetet për tu parë nëse do qëllojē fatalisht apo do e nënshtroj me presion Edi Ramën. Zakonisht pas kërcënimeve ai gjithmon ka bërë një marrëveshje. A do i eci kërcënimi anti-amerikan këtē rradhë, mbetet për tu parë?
Fundja sa më e madhe lufta dhe aktrimi, aq më i lartë bëhet pazari…
si paska ikur Berisha kur cdo gje komandohet nga Berisha. Ne Parlament flet vetem Berisha. Ne Protesta te gjithe shkonin per udhezime vetem te Berisha. Dhe Basha as gruas se vet nuk ia shkref pa i marre leje Berishes. Dhe kush ka guxuar te sfidoje vendin e Berishes ka vdekur, qe nga Hajdari, Olldashi e deri te Gramoz Pashko.
Lulzim Basha
Mirënjohje pafund për Britaninë e Madhe dhe Lordin Robinson për ndihmën e çmuar në kapërcimin me sukses të sfidave jetike për paqen dhe stabilitetin në Shqipëri dhe në Ballkan.
Gjatë darkës me anëtarët e Dhomës së Lordëve diskutuam mbi nevojën që ka Shqipëria për një qeveri të dalë nga zgjedhje të lira e cila mund të luftojë krimin e organizuar. Pa votë të lirë, nuk ka stabilitet dhe zhvillim.
Për Partinë Demokratike është prioritet strategjik forcimi dhe zgjerimi i bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar, jo vetëm në fushën e sigurisë dhe luftën kundër krimit, por në veçanti, në fushën ekonomike dhe atë të investimeve britanike.
Anglezet i thane leri lojrat po respekto shtetin ligjor. Ketij merhumi vetem ne siri dhe afganistan mund ti japin te drejte.
Pd-ja dhe lsi-ja kane mbaruar . Ne hale te gomereve! Nuk i do asnje shqiptar.
Now what ?
po gjermanise si do ia beni, se britania s’eshte me ne BE
Po clidhje ka kjo?
Komenti im ka te beje me shume se per disa zgjedhje rresht,sondazhet po gabojne.