Diskutime te lira - Maj 2019

Me ket tregove qe je loqe krejt. :smiley: Dmth nuk e dike kuptimin e vertete te fjales motherfucker?
O kapo, i bi qe komunistet te kane…

loce je ti qe nuk mban men citimin tat ,…please no reply

C’fat muti qe paske. Kudo ku shkon shikon njerez qe masturbohen.

1 Like

Yep. Kur leviz Shume te qellon te shofesh nga me te ndryshmet. Mos nenvleteso sa psychos dhe manjake ka.

Nga sot Shqiperia i vetmi vend ne Europe pa Gjykate Kushtetuese dhe pa Gjykate te Larte.

Shkarkimi nga detyra i gjyqtarit te Gjykates se Larte Edmond Islamaj (te cilin e njohin te gjithe si nje gjyqtar korrekt) ka si qellim te vetem mbylljen perfundimtare te Gjykates se Larte. Nga sot Shqiperia eshte jo vetem pa Gjykate Kushtetuese por dhe pa Gjykate te Larte. Ate qe Komisioni i Venezias thoshte ne dhjetor 2015 po dalin cdo dite. Dhe ne kete pike ata qe vuajne nga mungesa e ekzistences se nje sistemi gjyqesor normal hirearkik jane padyshim qytetaret e thjeshte dhe po aq shume bisnesi.
Kështu është kur shqiptarët shkëmbejnë votën me makarona dhe miell dhe kur Evropa drejtohet nga ca komunistë injorantë. Shumë e trishtë.:worried:

Po pikerisht o loqe; me ke cituar pa e kuptuar se ca ke cituar. :smiley:

opozita komuniste do te thuash o kapes
opozite qe nuk do voten e lire dhe parlamentin demokratik por e sulmon
opozite qe nuk do drejtesine e pavarur dhe perpiqet te beje gjithcka qe ta zhbeje reformen

Shyqyr qe po zgjohen njerezit qe te shtypin vemjet kineze.
Bravo Anglia dhe Kanadaja qe po ndjekin shembullin e SHBA-ve!

1 Like

Po ti s’ke marre karrigen te ulesh e t’i kundrosh keta manjaket dhe psychot e rrugeve sic paguan leket me pa ne teater si e nxjerr tjetra sheshit dhe ia nis punes for real (rrezik e perfundon po ne skene). Si dhe manjaket qe te kane rastis ne rruge kane qene meshkuj, e prape tmerr eshte jalla o Zot me te dale nje i tille perpara ta shpif te vjen te ikesh me vrap.

Ti ske dale ta besh para komshive po je mbyll me cels ne privacy. Ti nese do te ishe aktor, do pranoje ta beje nje gje te tille para publikut?

Po realisht jam larguar sigurisht por nuk jam frikesuar per jete sepse jam mbi 18.

Nese pas llogaritjeve do te rezultonte se Nuk me demton profesionalisht, po do ta beja. Nese pastaj do te isha ne vend te vajzes, e bukur dhe ish miss, do te hezitoja sepse role te tilla mund te cojne ne drejtimin e roleve per te cilet vetem mishi vleresohet. Nuk dua ta gjykoj sepse nuk e kam pare pjesen teatrale por edhe tmerr sic e ben ti s’ma do mendja te jete.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-21/federal-wall-funding-of-1-57-billion-yields-1-7-miles-of-fence

$525,000 a yard.

hapni nje teme me pyetjen:

A ka ndonje te keqe te nxjerresh hallatet intime ne publik? (sepse un i kam rene me dore i her ne publik sepse gruaja nuk ma pat dhene, prej inotit)

bast nese nuk kap numrin 500 komente.

Clidhje ka kjo me temen e vejmeve hajdute kineze qe hapa pak me pare?

pse i ka ra me dore ne publik Bushi dhe Obama?

Bullshit. Huaweit jane me lart teknologjikisht se iPhonet*. Keto jane masa per te demtuar ekonomine kineze. Gjynah konsumatori qe do te kenaqet me me pak.

*ka pasur probleme te rends sigurie kohet e fundit.

Asnje lidhje. Nuk thashe gje qe ka lidhje.

Natyrisht qe duke vjedhur nga te gjitha anet,natyrisht qe kinezet do te jene konkurente.

Kur tju pritet racioni i vjedhjes,atehere do ti shikojme shpikjet e Kines.
Se deri tani Po vjedhin SHBA,Japonine,Korene e Jugut dhe BE…

Para pak kohes degjova qe paska FB kinez,Uber kinez,Google kineze
Prite kur te kete edhe Microsoft kinez,nderkohe qe Kina nuk paguan asgje per keto kopje qe ben aq me pak per vjedhjet e teknollogjise qe I ka bere buke me djathe.

E kam pare dore e pare vjedhjet kineze qe na i bene ne kompanine qe punoja me pare.

Komplet fotokopje e produktit qe kishim ne 2002 ndonese ishim ne 2010 dhe në e kishim permiresuar shume cilesine.
Megjithate ndonese produkti kinez kishte cilesi skandaloze na konkuronin me cmim.

E di vete kete muhabet se vete e kam testuar produktin e tyre.

Gabim I madh I SHBA-ve qe e lane Kinen te fuqizohet kaq shume.

1 Like

ti kujton se oksidenti ka në bazë nderkombëtarizmin! këtu fillon keqkuptimi. oksidenti ka identitet kombëtar. një francez,është francez edhe pas 6 brezash në afrikë! po ashtu edhe një anglez,gjerman,çifut, grek ,hungarez e me radhë. liritë dhe të drejtat vijnë për shkak të zhvillimit ekonomik. ndërsa një shqiptar, një afrikan, i qaset ndërkombëtarizmit me shpresën qorre se ndërrimi i identitetit do ta bëjë të ‘‘bardhë’’. nuk përpiqet të përmirësojë identitetin e tij, po i nënshtrohet tjetërsimit.
gjëja e parë që ja bën bam te një shqiptaroafrikan është qëndrimi ndaj gjuhës së tij amtare,emrave, dhe elementëve identitarë.
edhe tek thirrja ‘‘e duam shqipërinë si gjith evropa’’ ne morëm versionin afrikan. dmth, në jetën institucionale qytetare,vazhdon modeli osman i rryshfetit,dembelizmit,vjedhjes,servilizmit,ndërsa në pjesën identitare vendosëm greko-latinishten si gjuhë ‘‘evropiane’’, dhe ronaldinjot,jorgot dhe fabiot, si somalezët e radhës!
në vënd të modelit izraelit ,ne morëm modelin guinea-papua!
nuk e di në u morëm vesh!

1 Like

shëmbulli tipik i kësaj është jevga nga levani që në festivalin evropian tha se kam lindur në shqipëri po ndihem greke se kam 20 vjet andej:smile: si kjo është gjith ronaldinjëria,sepse internacionalizmi zotrie,