Ke quan bi hafije?
Meqe ishim te masturbimi
Berisha është katil, por ka koqe
Rama është katip, por është koqe
na çatë trapin me këto kërcënimet! po shkrepeni se na vdiqët! të shpëtojmë një here e mirë nga serbët! të shikojmë kush do jetë i varur te palmat!
jo more morr, kam qene ne shkolle e madje kam pasur refugjate kosovare ne klase, ne bange e madje dhe pasdite kur luanim. gjera qe ju i keni te lexuara une i kam te degjuara nga personat ne fjale nga ajo kohe
Gramoz Ruçi Kryetar Parlamenti
Skender Gjinushi Kryetar I Akademise se Shkencave.
Partizani kampion në futboll.
Kur lexova keto kujtova se ishim ne vitin 1989,por jo…jemi ne vitin 2019.
Bravo shqipot!
Kemi ecur shume perpara!
Ja bene fora prape ne 24 Maj!
Mungon Arjanit Cela, ose gjyshi i nje ish antarit tone te nderuar, si kryetar i Gjykates se Larte.
Koqe me lepra si Palloshi ka edhe Lulthimja. Koqet plaku Mere t’i tregonte me ate … e di vete ti. Ia varte koqet ne peme qe te mallkonte plaku Mere diten qe kishte lindur.
Hashim Thaçi më 2013 për Sali Berishën
“Me punën dhe qëndrimin tuaj Ju do të respektoheni gjithmonë si lider i rëndësishëm historik i Shqipërisë demokratike, i tranzicionit dhe sfidave 23 vjeçare të shtetit shqiptar. I nderuar Kryeministër Berisha, Ju keni dhënë kontribut të pamohueshëm për fitoren e demokracisë në Shqipëri, keni mbështetur vazhdimisht aspiratat e popullit të Kosovës për liri, pavarësi, sovranitet dhe afirmim të të drejtave të shqiptarëve në rajon. Kontributi juaj do të mbetet historik për integrimin e Shqipërisë në NATO, për liberalizimin e vizave për qytetarët e Shqipërisë dhe hapjen perspektivës për integrime euroatlantike. Ju do të mbeteni përgjithmonë miku im dhe burrështetas i nderuar i popullit të Kosovës”.
Selanik e perpjete
Si ka qene do te jete .
2 janë mundësitë që dikush të mbështesë berishën
1- i -e trashë,(70 %)
2-jevg,grek,çalaman, boro-ramiz,spiun i frontit,lolo,vilajetist,farkist, haxhiqamilist,yp,tufë,bushat,les,dollap,anglez:grin:
Pra nderkohe qe mesoje abetaren, shkembenit shenime mbi UCK-ne (etc)?
Prefekti dhe deputeti i Ramës nderojnë diktatorin ne Permet
Sot, 24 maj 2019, perfaqesuesit ne qeveri dhe ne Kuvend te Edi Rames nderojne Diktatorin! Pa asnje skrupull, pa asnje vrasje ndergjegjje, pa asnje shenje pendese, bijte e eterve komuniste i thurin lavde diktatures dhe dhimbjes qe i shkaktuan shqiptareve per 50 vjet! Qartesisht te frymezuar nga uzurpatori ne qeveri Edi Rama, keta kriminele dhe bij kriminelesh, persekutore te pashpirt, shfaqin fytyren e tyre te vertete! Ndaj, ka vetem nje zgjidhje:
Te protestojme deri ne permbysje!
Shqiperia si gjithe Europa! Asnje hap pas! Te gjithe se bashku, ne Tirane, 25 Maj ora 19.00
I ka te thella rrenjet ne popull shoku Enver, Kaposh!
“Hey, I guess they’re right. Senior citizens, although slow and dangerous behind the wheel, can still serve a purpose”. - Lloyd Christmas.
C’eshte bere keshtu ky? Nuk i bie me me dore?
Grande Kapo, Fantomasi e kapi mat Komandantin. Komunistet e kane zakon te genjejne, do te thuash ti. Nuk heq kondra. Min 1.30