Diskutime te lira - Maj 2019

Mos harro urrejtjen ndaj Mogherinit apo Shulcit apo Knut. I rre mendja se kta jan elita evropiane e per keq a mire do qarkullojne brenda apo jashte kurse Muli me Paloqen jane gjithmone a ne shishtavec a ne kashar. Jane te trashe, shif armiken e perbetuar te Salih Qenefit, Glover ne Osbe, erdhi prap ne krie pas 20 vjetesh, LOL

Me ambasadore e kam fjalen me shume per ate qe eshte krijuar kjo fjala e re, “nderkombetaret”. I thashe Grande Kapos, PDhi i Lulthimes dhe LeShI i Mones kane mendesine haxhiqamilste: Sa te kem Laqin e Mamurrsin, s’ka c’me duhet Brukseli e Uashingtoni.

1 Like

I ke degjuar kur flasin per mbeshtetjen ne forcat e veta, se si Shqiptaret e duan me shume vendin e tyre se te huajt, se I zoti e nxjerr gomarin nga balta, hafijet e leshelise dhe Pedit? Me ta nxjerr mallin e Enver Hodges. Po sa largpames paska qene Enveri ore? Po ka nje dallim me Enverin sepse kur kta palacot vijne ne pushtet flasin per Aleatet naturor nderkombetar, partneret e ngushte Perendimor apo Jena transformu e jena bo si njemcja. Hec e mos voto Edvinin pastaj.

1 Like

Grande Kapo is replying.

Ja Grande Kapo

Thone qe Amerika ia kapi prape koqet e fishkura me dare Komandantit. Per Lulthimen thone qe nuk ka ku ta kapin, se s’ka koqe.

Nga ‘kazani’ po i vjen fundi

“Financial Times” goditje Ramës: Negociatat nuk hapen nga korrupsioni dhe krimi i organizuar
“Financial Times” shkruan se ka dyshime nëse Gjermania, Franca dhe Holanda do mbështesin hapjen e negociatave me Shkupin, pavarësisht se vendi ballkanik ka plotësuar angazhimet, madje duke zgjidhur edhe çështjen e emrit me Greqinë.

Por ndërsa ka hije dyshimi për Maqedoninë, për Shqipërinë situata mbetet akoma më e zymtë.
“Tirana shihet gjerësisht nga diplomatët si më pak e gatshme për bisedimet e pranimit për shkak të shqetësimeve rreth sundimit të ligjit, korrupsionit dhe krimit të organizuar”

Urime Arba Kokalari!
Sado e pengoi dhe e persekutoi Enver Hoxha ,Musine Kokalarin,mbesa e saj në Suedi fitoi zgjedhjet per deputete ne Parlamentin Europian,nga Partia Moderatore,nje parti e qendres se djathte.
Uroj qe Nexhmije Hoxha ta shikoje lete lajm ne TV.

imazh

2 Likes

Cben zonja e nderuar ne foto me Kriminelin e 21 Janarit dhe zjarrevenesin e Kryeministrise dhe vrasesin e femijve te Gerdecit. Boll kan vuajtur nga Komunizma Kokalaret dhe ju I vini ne foto me sekretarin 25 vjecar te PpSh plus mjekun e Hysniut.

2 Likes

po,po babanë e paska patur ambasador në suedismiley::smile:

Ka qene ambasador pas vitit 1992.

Dhe ti u eksitove fizikisht nga mundesia qe Shqiperise - dhe jo Edi Rames - i mohohet nje mundesi integrimi.

jam i gezum se me ne fund perendimi e kuptoj qe gangsteret,te coruptuarit dhe kriminelet jan bo perseri bashke ne shqiperi
Prefekti i Gjirokastrës dhe deputeti i PS në kongresin që themeloi shtetin më terrorist të Europës

image

Ah te ishte dhe njehere Saliu pa i fuste kembet ne nje kepuce Evropes!

Ne shqipen e sotme i thone stermbesa sepse i ati i saj bardhyli inxhinier urash tek instituti i projektimeve ishte nip i musinese .gjyshi i saj hamiti ,vellai I musinese ka qene perkethyes e nje nga njohesit me te mire te frengjishtes ne shqiperi .kokalaret i kishin bere ndere dulles para dhe gjate luftes te cilat ai ua shperbleu duke iu vrare gjysmen e fisit .

Europa eshte ne populist mood .duhet nje argument teper i forte per tu mbushur mendjen taksapaguesve te vendeve te pasura se pse duhet te ushqejne kokecepat hajdute e sherrxhinj te ballkanit .

Njerezit nuk votojne detyrimisht populistet per arsye se i parapelqejne. Eshte edhe nje lloj menyre per te krijuar rezistence politike ndaj teknokracise evropiane. E shoh si checks and balances te Amerikes.

:smiley: Ta kete futur babai me mik kete ne pune? :smiley:

1 Like

Emigrante qe lan pjatat ose halete e pleqve pensioniste ne Suedi!

2 Likes

Deri dje s’e njihte njeri kete ne Shqiperi dhe as bene fushate apo ndonje lajm sensibilizues apo inkurajues qe kjo po kandidonte, sot po bejne sikur e kane gocen e xhajes.” Yyy Arba, yyy, bravo, eurodeputete, shih mer se une kam bere foto me te, ti s’di gje”.

1 Like

Nje te fresket fare, po punoja ne mirembajtjen e shtepise perjashta kur ndalon nje makine dhe ka ben me dore. U afrohem me mendimin se donin ndonje keshille per drejtimin e rruges se hymbur. Me ofrojne doren qe sigyrisht nuk ja u dhashe dhe futa gershenat e kositjes pas mythe. Jemi nga abu dabi me thane dhe jemi njerez serioz shif karrocen e femijes bosh. Kemi nevoje per lek per benzine na jep noi 50–100$ dhe te lem peng ket unazen e florinit. Nuk mundem u thashe se kshu Mka msu baba. Nga je ? shqiptar u thashe pasi me Folen Rusisht: Mafioz mooti, mafioz motherfucker klithen pa pushim. Komshinjte ngrine kurse nenat futen femijet brenda e me shihnin me dyshim pas perdeve. Tipat duhet te ishin burgaxhinj te sapoliruar per te Gezuar Liri ne. U futa brenda e nxorra dy sopatat e mia indiane qe ne afersi ja kalojne pistoletes. Kur dy Meksikan te dehur pasi me kalojne prane fillojne ti ulerasin nje 16 vjecare me biciklete ne trotuar te dali ne rruge ose te shporret nga amerika… e thashe me vete qeka Luna Piena sot qe me mes dite