Ja Grande Kapo, e shikon qe zgjedhja eshte e lehte.
E mora dhe ate 1 dollar (apo euro, nuk e kam te qarte, nuk ka ka thene akoma i barastunduri). Apo paguhem per postim, jo link. Duhet me pyet nje here shefat, se nuk besoj qe i barastunduri do ma pertype qe te ma thote.
Grande Kapo, si tha PDhi për Preçin, ka pasur pseudonimin e rënësit të asaj veglës së dashur për Komandantin. Ja cfare thote ky miku “i djathte”
“Kane folur per Top Channel Prec Zogaj ish sigurims i diktatures, njeriu qe ka qene ne PD, pastaj PAD, pastaj ne PS, pastaj ne PD, pastaj ne PS, tani shkruan fjalimet e Bashes dhe e mbron publikisht pasi ky i fundit e con tek Opinioni i Blendi Fevziut te mare ndonje rroge.”
E mire, me fal, nuk paske thene qe te pelqen ai i tyre. Po mos me thuaj qe pervec ftohjes, edhe nuk je shpuar keq ngaprapa dhe nga lart prej tyre poshte ures.
Ne fakt une e kam per reagimin. Kur te them per shembull, qe i OCimos te pelqente, megjithese te digjte, nuk thua gje, sa flas per sherbimin qe u ben brothersave poshte ures, kercen sikur te ka zene zekthi. Si mund te mos e quash kete racizem dhe diskriminim.
Ja Grande Kapo, lexo kete para se te vije i barastunduri revolucionar post-modern e t’i vere drynin ketij gazetarit qe ne shtate vjet nuk ka bere asgje
Shumica e mjekëve dhe infermierëve janë mbështetës të PPSH-PS. Nuk është rastësi që janë kaq të korruptuar, të pashpirt dhe antihumanë.
Edi Rama, me Covidin - 19, ua nxori edhe atë pak bojë që u kishte mbetur.
Ti e ke mbajtur ne goje ne te gjitha kuptimet. Mbete duke thene: “Ku eshte ai OCimo, se me pelqente, megjithese me digjte”. Ne fakt ty vetem nje nuk te mjafton, te pelqen kur te shpojne ne grup, edhe sherbimet me vrimen siper ne grup i ben.
duket qe s’merrke vesh nga pijet, se fernet branca eshte hequr nga qarkullimi si pije aspak origjinale dhe si pije plot kimikate, ka vite qe nuk shitet me kendej,
100 here me i mire eshte ferneti i Durrsit apo i akua likuorit te tiranes, se sa fernet branca,