Diskutime te lira - Mars 2021

Po meqe Stalker nuk ka ndermend te pergjigjet po e jap un pergjigjen e ironise se Stalkerit qe vuri buzen ne gaz ne lidhje me listat. Stalkeri qe krahasoj 2 kryetaret e 2 partive te medha ne vend me ironi vuri buzen ne gaz sepse kryetari i parapelqyer i tij ishte ne “vijen e luftes” ndersa kryetari me pak ose aspakt i pelqyer ishte i pari ne liste. Buzeqeshja ironike e Stalkerit vjen si pasoje e “burrerise” se Edit edhe frikes se Lulkes, demek Edi nuk e vret mendjen edhe luan me rrezikun kurse Lul frikacaku do me cdo kusht te futet ne parlament edhe per kete arsye e vendos veten i pari. Normalisht kjo do ishte logjika e nje votuesi naiv i cili per here te pare i drejtohet kutive te votimit kete vit edhe deri me tani nuk ka ndjekur kurr politike edhe i shplan trute media. Une refuzoj te besoj qe Stalkeri jone eshte naiv edhe tru-shplare sepse eshte intelektual. Nuk mundet qe Stalker Suedezi mos i kujtohet viti i larget 2018 kur i gjithe kabineti qeveritar u nderrua mbrenda 2 oresh edhe ky “burri” qe ska frike te rrij ne vijen e frontit as qe e dikutoje qe te ndjeki ekipin per te cilin u " votua".Demek gomari calon nga dhembet. Ndersa frikacaku LUL me sa mbaj mend un derzoje mandatin e tij 2 vite para se te mbaronte afati. Kryetari i para(edhe mbrapa)pelqyer nga Stalker Suedezi nqs sdo e donte pushtetin aq shume do kishte dhen dorheqjen qe kur doli ministri i mbrendshem me i suksesshem si i implikuar ne trafikun nderkombetar te droges, por se beri. Me vjen keq qe dikush qe jeton ne nje nga vendet me demokratike te botes kenaqet edhe buzeqesh me budallalliqet edhe lojrat amatoreske politike qe ben nje kryeminister edhe kryetar partie qe ngjan me shume si nje pasha injorant i nje province te humbur te perandorise Otomane te para 100 viteve.
Do pyeste njeri nga antaret ketu qe spo e permend, si ka mundesi qe Stalker Suedez-Intelektuali ka keto mendime edhe ide panvarsisht se jeton ne nje vend super demokratik?
Shume e thjeshte. Stalker-i edhe shume te tjere ketu (pa e banalizu mhb deri ke 50 cent-i qe eshte super i indoktrinuar) vuajne nga sindroma e mos arsyes.

Ja Grande Kapo, si gjithmone e di ti, lexo shpejt se i barastunduri i ve kyçin Meros. Apo nuk paska bere nje analize post-moderne africane ne lidhje me ironine e Stalkerit. Na e pertypi me ne fund

Ja Grande Kapo. Dhashte Zoti na iluminon i barastunduri per ironine e ketushme

Ja Grande Kapo, kur them une që Like floriri po përgatit revolucion bashkë me të barastundurin iluminist. Pjesëmarrja e kryeqytetarit Stresi mbetet me mëdyshje, po i barastunduri mund ta bëjë revolucionin african “edhe i vetëm trim në luftë”

@Arban te paska pelqy pjesa ku u permende e?

prespektive negacioniste “mbyllu ne shtepi!” dhe gjuj me saçme hunde kalimtareve ne rruge:

Euro News: Kavaje Albania … No comment :smile:
image

…por Zv.ministri Lamallari thotë se Kodi Rrugor nuk e rekomandon që njerëzit të ngjiten mbi mjetet e transportit, aq më tepër kur janë në lëvizje. :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:
image

Hajt me kembe te mbare!

1 Like

Ja Grande Kapo

E kujt nuk i pelqen qe te iluminohet nga nga te barastundurit iluministe post-moderne. Iluminizmi francez i hengert munë iluminizmit shqiptar me përfaqësues të barastundurin, Stresin dhe Qimin.

Ja Grande Kapo

Ca thote Dicku? Se nuk eshte ne gjuhen barbare ta pertypim🤔

Ja Grande Kapo. Me gjithe keto p…, edhe une jam gati te votoj per PDhin

P… me te mira ne i kemi​:+1::grinning::grinning:

I Rilindjes je? Nuk jam dakord, Pdhi shquhet per p…dha.

Ja Grande Kapo, le të guxojë ndonjëri. Une jo një herë, edhe me anestezi të ma priste, edhe nuk do ma mbante, se me këto duar i siguroj 50 centët e bekuar. Po pa anestezi. Tobestrafkullah!! Edhe te isha vetë Edvini nuk do ma mbante.

@Arban ja edhe idhulli yt

Dick-ut i kane ngrit nje padi per mashtrim avokati Gashi dhe pronari i shtepise ku pretendohej se montoheshin/çmontoheshin zemra, veshka, zorre te trasha etj.

1 Like

Tik tak, tik tak punon ora mbi oxhak

Ky duhet te ishte kryetar opozite :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow:

o zot o zot ca do bohet ne 25 prill :hot_face: