O kapo ai mbron miliardiat qe ka berre dhe i shkon te beje keshtu. Biles pak ben se ka nja 20 apartamente ne Tirane dhe 2-3 vila ne Shqiperi. Shume me teper duhet te beje se pos kapi gje LSI mund te shkoj dhe ne burg. Po ty qe mezi nxjerr muajin cfare dreqin ke. Te mbrosh hajdutin??? Se kuptoj dot vallaj vetem nje hajdar si ti ndoshta e kupton.
Hajdar, yes
Hajdar+dule=fitore:grinning:
O daku,pranvera katundaro-greke është vjeshtë e lodhur!
Do thush ti që katalikt i ka bler greku !
Edhe në 12-n i bleu(jo të gjithë ) malazezi .
Dmth, grek,katalik,evgjit,hajdar= humbje.
You now!! Në more katundar në qeveri
.ramën e rrëzon vetëm vetvendosja
Ja Grande Kapo
Ja Grande Kapo. Me duket se Lika ka per ta lene ta beje vetem revolucionin i barastunduri iluminist, doktoret thone duhet shtruar ne spital
Dickut i kish vajt mendja per paçe e pilaf:thinking:
se pari or car enverist ,e din ti qe inxhinjeri mer minimumi 75k ketu ne Canada
se dyti nuk me reket fare sa ka vjedh likja me shoke
dhe se treti une kenaqem kur raca bastarde e komunistave hane kokat me njeri tjetrin
Ç’ështe ky sakrilegj Grande Kapo, vetëm një prijës dhe lider ka nën kete qiell, Komandanti
Ja Grande Kapo
Me thënë te drejtën Grande Kapo, as Likja, as Edvini nuk kane qenë kamunista. Komandanti po.
Capua thote kija nonen Shqiperise mjafton qi kamunistat te zihen me njeri-tjetrin. Le ta djegi ay i mathi, le ta vjedh ky kokmathi, le ta rrjep ky qatri i gjati e roncishme eshte te zihen me njeri tjetrin. Dakort mo Capo, le te zihen dhe te …, po jo jashte. Mrena mer mrena…ne nji kafaz te gjithe. Bile ne jashte te hedhim dhe baste per qejf kush ja fut kujt. Po ata mrena ama!
Une them ti themi njehere presidentit te kaloj ketej nga peshku edhe ti nxjerri jasht te gjithe keto 50 Centat per shkelje te unitetit kombetar
Ti rri puno ne Kanada ndershmerisht e ste behet vone se aq lek sa Meta i ben ne nje dore ty te duhen 30 vite ti besh??? Me vjen keq qe paske kaq pak respekt per veten. Sa per komunist e ke ne krye te partise ate qe vodhi pronat e berri pronat ne mes te Tiranes gjithe malesine.
Komplekso veten me luften kunder komunsiteve. Ti hajdar e ke lavderim se ku hajdari e ku ti.
Une them ti themi njehere presidentit te kaloj ketej nga peshku edhe bashke me te barastundurin iluminist te na vere kycin ne 50 Centave . Le ta fillojne qe nga Peshku revolucionin post-modern african.
Arban pederastin hala e rren mendja .C’te ben pleqeria .
Ja Grande Kapo, që të zbatoj edhe këshillën e Albës së ftohur e të shpuar keq ngambrapa, se siç thonë pleqve pordhën mos ua dëgjo, po këshillën dëgjoja (në fakt Alba me zamete dhe e shpuar keqngambrapa, edhe flet, edhe pjerdh me vrimën ngasipër, po nejse) pra që ta kisha fjalën Grande Kapo, ç’bëhet kështu, pas teje, edhe rapsodi nga Veriu e nxori Liken burrë më trim se Komandanti
Ç’bëri ky H(k)ari, ia futi ftohjen ngambrapa të Amerikës edhe familjes mbretërore me anë të motrës së dashnorëve të Albes së ftohur e të shpuar ngambrapa.