Është dita e Presidentit Trump


#872

Global warming is paska rrit vendet e punes. E nxoren edhe global warming ne drite pozitive.


#873

Sa nga ato jane punetoret e gollf kors e Mar-a-Lago


#874

BELOVED


#875

E si mos te jete beloved kur Conway ben reklame nga Shtepia e Bardhe duke thyer ligjin?


#876

Tamam gud xhab fiqo.

http://finance.yahoo.com/news/trumps-economic-advisor-admits-trump-161800538.html?utm_content=buffer85dbe&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=yahoofinance


#877

Qemol, ti cfare mendimi ke per kuptimin e fjaleve?

Dhe ki kujdes Qemolo.

E luftojme armikun cdo fundjave!


#878

pa shume zhurme…


#879

hello
hello
hellooooooooooooooo
rezistencaaaaaaaaa

cu be me taksat, kush kishte pagu me shume ne 2005 Rachel Madow, qoftja, Pelosi apo Donald Trump?


#880

https://ibb.co/dS3Zdv


#881

Eshte dita e presidentit qe te dale si genjeshtar!


#882

sharlatan burre, si dhe manjak seksual.


#883

Dite e dyte dhe s’po degjohen Trapistet. S’po dine si te mbrojne halucinacionet e Trampit.


#884

Hilarious!

Gjigand! Ben si i forte me te gjithe, vetem me ruset nuk hahet.


#885

#886

Premtimet e (pa)mbajtura.