Foto të librave që keni në duar

#21

Rrofsh. Edhe Gimit po e beri :slight_smile:

1 Like

#22

The Grapes of Wrath - John Steinbeck

0 Likes

#23

0 Likes

#24

2 Likes

#25

0 Likes

#26

Belulo, nga ky libri qe ke ne dore duhet te nenkuptojme nonji gjo apo eshte thjesht rastesi, apo e bo me qellim qe ti hudhesh benzine zjarrit te thashethemeve.

Habitem sa kohe keni merr jahu… mu per vete me mbrit nji email i shkurter nga nji klient dhe po shtrydh trute me ket librin me poshte
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51F0KE94EWL.SX382_BO1,204,203,200.jpg

0 Likes

#27

Libra nuk kam ne duar,i kam ne kompjuter,po tani,po qe per libra artistike,nuk po lexoj,por po degjoj La luna e i falò - Cesare Pavese

0 Likes

#28

S’i bej dot foto por kete po lexoj. Material shume i rende.

4 Likes

#29

Libra per fat te keq jo, kam nje partiture ne duar…

1 Like

#30

Duhet me patjeter foto? Po lexoj kete ketu: www.amazon.de/Christliche-Glaubenslehre-Erstausgabe-Institutio-1536/dp/3938116587
Perpos Martin Luterit ishte dhe nje tjeter reformator i Kishes se Mesjetes qe dha kontributin me te madh ne leximin korrekt te Bibles, reformatori intelektual e me vizion Johannes Calvin. Vetem me interpretimin luteran e sidomos ate kalvinist mund te kuptosh me mire besimin e krishtere. Fatkeqesisht edhe kishat protestante ashtu si dhe ajo katolike jane larguar shume nga principet e veta kalviniste. Ne kishat tona sot nuk gjen me teologji te mirefillte te krishtere por marksizem. Ne zemer kam kohe qe jam bere kalvinist.

0 Likes

#31

ka munci që ti e di më mirë se ça të duhet ty me lexu sesa gjithë awardet e botës.

0 Likes

#32

Ky liber nuk eshte botuar ne shqip por doja t’jua rekomandoja si nje nga leximet me te mira qe kam patur fatin te bej keto dy vjetet e fundit. Hampton Sides eshte mjeshter dhe kjo histori eshte pabesueshmerisht e fuqishme, dhe e kollajte per t’u ndjekur sepse eshte shume interesante.

0 Likes

#33

Nga zjarri i arsenalit te Venezias deri te beteja e Lepantos . Nga Venezia ne Konstandinopoje eshte nje emocion pas tjetrit…

2 Likes

#34

“The great win of Edvin Kristaqi”
(nuk i asht ba hala kopertina)

0 Likes

#35

Ky lloj komunikimi me rekomandime te librit qe lexon dhe te pelqen tani eshte pese me hiç. Dikur kishte kuptim sepse gjeje gjithnje ndonje person qe e kishin lexuar te njejtin liber dhe te interesuar per llojin e librave qe pelqeheshin nga shoqnia ngushte. Tani, ngambrapa vitit 90, veshtire se gjen ke lexon te njejtin liber.

0 Likes

#36

in the first circle, edicioni i pacensuruar eshte fantastik.

0 Likes

#37

0 Likes

#38

0 Likes

#39

Titulli:

Histori e shkurter e feleve te sumes

Si è a lungo disputato se Satana avesse le chiappe.[…] Ci limitiamo a dire che la tradizione di un diavolo senza chiappe spiegherebbe, secondo Desmond Morris, perché basta mostrare le natiche a Satana per ricordargli la sua debolezza e costringerlo a distogliere lo sguardo. Stratagemma utilizzato di frequente da Lutero che si riteneva incessantemente tormentato dal demonio.[…]

“…la natica della Bardot, che rispondeva perfettamente alla « qualità francese», era già conosciuta nel mondo intero. Natica insolente, imbronciata, animalesca, fece girare la testa a tutti i giovani dell’epoca, per i quali rappresentava uno dei vertici della creazione.”

“Géricault ha disegnato un’infinità di culi: massicci culi di cavalli senza testa (1813), culi di atleti e trapezisti o persino (raramente) culi di donne: nei suoi Amanti abbracciati (Giove e Alcmena), ad esempio, è molto curioso vedere la donnatorcersi per presentarci quasi per intero i glutei. Di lei non vediamo né il viso, né i seni, né il ventre, ma solo il culo e la capigliatura sciolta: una groppa di cavallo ebbra della propria bellezza. Culi e groppe giungono talvolta al mimetismo completo, come nel Cacciatore a cavallo (1812) e nell’Uomo inginocchiato che alza il braccio destro: uomo e cavallo sono di spalle, le gambe divaricate, una tesa come una molla e l’altra piegata, e, fra le due, la configurazione perfetta dell’ano, della fessura delle natiche e dei genitalia. In breve, questi ertoli nudi inarcano il culo quasi come cavalli.”

0 Likes

#40

Mund te lexohet ‘in one sitting’ ose me me terezi.

0 Likes