Gëzuar Krishtlindjen

Ju urojmë të gjithë besimtarëve të krishterë gëzuar për shumë vjet lindjen e Krishtit.

1 Like

Gezuar Krishtlindjet!
Paqe e prosperitet ne familjet tuaja!

PO krishti vete kur do vije? Qe boten ta regulloje si di ai? E pastaj nuk do kete nevoje as per veting e as per Trump-ing. Te varferit do gezojne dhe maskarenjte nen toke do perfundojne. E deri atehere gezuar o maskarenje.

1 Like

Krishti do vije Aleko,Luftrat semundjet uria termetet jane isharete se ai do vije.
Matthew 24:6, NKJV. “You will hear of wars and rumors of wars, but see to it that you are not alarmed. Such things must happen, but the end is still to come.”

“There will be famines and earthquakes in various places. All these are the beginning of birth pains.”

nese esht krijuesi i gjithesis , le te vij mer aman, sa me shpejt i lutem.
kur shikoj se si bota qeveriset nga tahmaja me duhet te them se ky zoti krijues ska punu me ndergjegje.
ndoshta s kishte kohe, 6 Dite per Materien, 1 dit per Robin. Pa Staf ndihmes per projektin

Happy Hanukkah to all.

From my family to yours, MERRY CHRISTMAS! Hope you are having a wonderful day!
-DJT

Shyqyr qe kemi nje president qe nuk ka frike te uroje Krishtlindjet.

60 musulmane paskan kqyrur nga larg. Po thojeni llafin e mire, si keta ateistet me siper, se nuk i mbet hatri allahut. Muhamedid mbase, se cik nursez ai dreq, po fundja tellall ish, nuk i dinte te tera.
Krishtlindje te gezuara per te tere ere!

nashi qe tha presidenti merry Christmas te ikim pa merak nga kjo dynja.cope le te behet , ta filloje WWIII e te na coje ne esfelt te gjitheve. :grinning:

1 Like

Merry Crisis and a Happy New Fear.

1 Like

Ka vetem nje lufte, ajo kundra Krishtlindjes - thote korenti dhe ndonje tjeter.

RIP George Michael! :frowning:

1 Like

Nuk vjen Krishti me. E ngaterron me Mesian e cifuteve. Gezuar Krishtlindjet te gjitheve!

1 Like

Vjen ai Krisht qe ju kerkoni dhe meritoni, dikur Krishti erdhi si shok Enver nga Parisi sepse te tille e kerkuat - sipas kokes festen -, tani Krishti vjen si Marloni sepse ju pelqen t’jua lyejne me margarine ne last tango of penis.

Frazat qe i thote ne vesh Marloni hipur ngambrapa zhardin Shnajderit jane Ungjilli zyrtar i kohes tone ngambrapa.

1 Like

Manjola, mirmengjez zemer:

miremengjesi syu manjoles

1 Like

Duhet te hapnim dhe teme per Festivus. Dhe nje per Kwanzaa, dhe nje per Hanukkah.

E kush i ndaloi ata qe duhet ti kishin hap?

Dhe Papa i ka shpallur lufte Krishtlindjes! :frowning: