Hijenat

Në Shqipëri disa fëmijë në vend që të luajnë dhe të shkojnë në shkollë, janë të detyruar të punojnë për të ndihmuar familjen e tyre. Ndiqni reportazhin që u transmetua në emisionin e datës 31 Tetor në ‘Le Iene’ i cili është një emision investigativ-satirik që trasmetohet në kanalin “Italia 1.”

1 Like

tregoja krye m-hit rama, qe nje kokerr muti bere per shtresen e varfer. i rrofte emri i majte

2 Likes

Ja tregova ja tregova e pe si reagoi ?

1 Like

@InkuizitoriMoth @Mirejam_Tirana Sa do kete ndryshuar situata? @Arban

Pa revolucionin e @të barastundurit, presidentit, Qimit dhe Stresit, situata nuk ka per te ndryshuar. Ky të jete valle ai 1 shkrimi i @të barastundurit që ndryshoi botën. Nuk e besoj.

360°

immagine