I pafani Skënderbej (II)

kritikë

#41

shif kur t’vije prap Katrori, m’çifu mas skene hika-erdha per her t’funit, hyre ne skene, m’çifu mas skene hika-erdha per her t’funit, hyre ne skene, vazhdimisht prezent.


#42

ahahaha :laughing: m’kapi e qeshmja me kte shprehje qe e kapa rastesisht duke rilexuar kalimthi komente me deshire per te bere ndonje koment qe t’i bej qefin xixes.


#43

ka dhe nje historian zviceran qe e ben Napoleonin me origjine shqiptare. interesohu dhe per kete person, se dhe ky kerkon te revizionoje historine mesa duket. pra mund te te interesoje t’i perkushtosh nje hartim te rradhes.