Ide per biznes?

Ti do dhe leka dhe fresk :grin:

1 Like

I lebetituri nuk mendon keshtu.

te lebetiturit, i jane maru idete per biznes, nderkoh qe jep ide politike :cowboy_hat_face:

Në linkun ngjitur shikoj që ky njoftim nga bashkia është postuar herët dhe afati i fundit për aplikme ka qënë 12/ Mars /2019. Gjithsesi ideja për të aplikuar besoj varet më shumë nga prirjet tuaja. Unë do të sugjeroja të konsultoheshit më mirë me persona që kanë lidhje direkt me biznesin ose që kanë përvoja të përafërta. Besoj se ju ndihmon të konsultoheni edhe këtu: https://fosi.al/

Faleminderit per kete forumin nuk e dija qe ekzistonte ne fakt.

1 Like