Une s’dua ti ndaloj fene askujt, per sa kohe jetojme ne shtet laik secili ka te drejten te ndjeke besimin fetar qe zgjedh ose te mos besoje,por edhe te leshosh absurditete qe s’kane sens logjike te atilla si ajo qe the ti ne emer te “lirise” e “revolucionit seksual” nuk e kuptoj,gjithesesi faleminderit per kontributin e pjesemarrjen ne diskutim.
Dikur imamet quheshin hasan hysen zuber nashi kliti elvis blendi
-po Muç- çaçon per ça e kishin sjelle ne studio, te mbronte Skenderbeun ?.
I pame pikepamjet e tua mbi ceshtjen mesiper,prandaj dhe ky koment jashte teme alla trolling pritej.
Mund te pyesesh Fevziun , pse e ka ftuar
nese nuk e ke kuptuar komentin , nuk ka arsye te pergjigjesh aq me teper teper pergjigje debile e mbushur me shifra INSTAT-i. kjo pergjigje nuk ka asnje lidhje me komentin tim ! je harxhuar kot.
Shifrat e Instatit ti solla ne argumentim e siper meqe ti permende thonjezat e imamit trendy , permende xhihadistet etj.
Cfare lidhje ka prezenca e Muc Nanos ne studio e mbrojtja e Skenderbeut kur tema e diskutimit si ketu edhe ne studion e opionionit eshte komplet tjeter,tani gjeje ti debilin,e ndoshta ke te drejte qe harxhoj kohen e te kthej pergjigjie ty…
E moret vesh oj gra! bejani hyzmetin burrit se ka pjeshka plot verdalle e ju iku ja u le thate, kohe te keqija kane ardhe.
xhihadistet i permenda sepse e thashe; imam Naci morri pozicion te hapur dhe te qarte kunder tyre kur e pyeti gazetari drejtperdrejt ne tv ; dhe pyetja e gazetarit ishte e tille, pak e ashume ; ‘‘se cfare mendimi kishte imam Naci per luften e Isis per te rinjte xhihadiste qe kishin shkuar te luftonin atje edhe mesazhi i tij per te rinjte muslimane qe eventualisht mendonin te shkonin te luftonin per Isis e xhihad’’. -pra nese jane 10… apo 100 apo 1000 xhihadiste, skane rendesi fare shifrat, por mesazhi i imam Nacit. e qarte kjo ?
kalojme te Muci tashi…
…Skenderbeun nuk ua solla une, po e gjeta midis jush… dmth te kjo teme. … edhe Mucin.
-e gjete debilin tashi… faleminderit !
e meqe se kishe nokur fare komentin tim, po ta spjegoj prape shkurt, se mire qe jeni te trashe e skuptoni, po as nuk pyesni… -pra them qe Imam Naci eshte nxjerre nga konteksti i ligjerimit te tij… jane xnjerre prej aty 2, 3 fjali ‘‘pikante’’ dhe bejne buje… si dhe imam naci flet para nje publiku te caktuar, besimtar musliman etj , keshtuqe edhe ligjerata e tij duhet e jete e zgjedhur , konform ambientit ku gjendet… aa, nese imam Naci do fliste, ta zeme ne para nje shkolle, gjimnaz publik, dakord tjeter pune.
Je gjigand perfundimisht , po ku ke pare ti neper bote te dalin Imamet qe nga njera ane rekrutojne e ta mbeshtesin ISIS-in ne te njejten kohe ne transmetim televiziv ,qe te beka pershtypje deklarata e Imam Nacit aq shume, kaq idiot naiv je ?
A e ke lexuar deri ne fund kete paragraf, qe ta kuptosh kontektsin e pyetjes sime ?!
Apo e mesove permendesh vjershen qe ia kishin marre copeza copeza ligjeraten e perseri eshte brenda rregullave se po i flet besimtareve te vete e jo publikut,edhe pse online qe te sheh e gjithe bota
Pjeter nuk qendron problemi tek e ftofja jone ne meth, se i gjinet ilaci asaj. Morrim nje Nuse Shqiptare te edukume nga Imami dhe na bo caj me limon ene komet na i pervelo ne kotruve e na i kercet ene gishtat me duart delikate.
Si ta thote Imami apo Papi eshte problem Dokrinal e nuk qendron. Sipas Imamit tradhetia bashkeshortore nuk eshte barre e Mashkullit qe tradheto por e Femres qe humbet shkelqimin e i bijne petalet me moshe. Ky eshte gabim i madh qe nuk i shkon te dali nga Goja e nje fetari.
Une jam kom dredh gjithmone Femrave me Femra ma te shemtume. Ckusur kishin te shkretat te humbnin respektin ne veten e tyre sepse une ndonese ato ishin ma te mira e ma te kurume une prap ja u dridhja me kategori e tipe goxha ma poshte???
Dom Beni e kishte nje prift i ktuhes. Apo baba Mondi.
Nuk e di perse ju jepet kaq kohe televizive dy antishqiptareve.
Si Muçi si Naçi jane antishqiptare.
Boll me Imame dhe plehra si Muc Nano ne peshkt se dhe nje vend qe patem ( peshkun ) ku komentonim me qejf e deshire e keni bo si pacavure , eshte turp qe ne faqe te peshkut pa uje qendrojne disa fshatare si keta tipat , kini me rrespekt per komentuesit.
Ky eshte aktualiteti mediatik i nderuar,nuk jeni te detyruar ta lexoni apo te merrni pjese ne diskutim nese se shikoni te arsyeshme.
kete po bej , po se e thashe nuk bera gabim.
Je i lire te kesh opinionin tend , nese e lexove sadopak temen, une s’po i dhuroja vemendje as Muc Nanos e as Elvis Nacit, ideja e diskutimit ishte komplet diku tjeter edhe pse u devijua si gjithmone.
E ndjej per detyrim ndaj rrespektit qe ushqej per te gjithe komentuesit te te shpjegoj qe , sinqerisht nuk e kam pare se kush e ka sjelle , une nuk mund te lexoj jo me te jap opinion per nje pleher ordiner si Muc qyrrja.
Dakort , por po te lexoje do e kuptoje qe vemendja e diskutimit nuk flet per Muc Nanon, edhe pse eshte pjese e lajmit.
Kete jave, trupat dhe raketat ruse ne Siri, vrane nja 300 xhihadistete IS-sit, shumica te huaj, uzbekas, kazak, kosovare, etj. Kjo eshte shenje se kete vit, ekstremistet gomere, do paksohen.
Atehere pjesa tjeter nuk me intereson , cdo gje qe ka lidhje me Hoxhe e Prifterinj nuk me inetereson.