"Kimisti", ushqime false

eh,vaj ullini ishte ai i kohes se atijt (t’mos t’ja permenim emrin) qe shitej me fuqia. te vinte hinken ajo shitsja ke gryka e shishes, nilloj si te vajguri,dhe derdhej ajo masa qe ishte mes te lengshmes dhe te ngurtes. ma vone doli shprehja “ke hup si vaji i ullinit”,mire,dakord,po kur ishte,ai po qe ishte vaj. :smiley:

Çdo e keqe e ka një t’mirë, duke ditur që e keni hobi kuzhinën dhe të gatuarit e keni kuptuar me të parën herë, ndryshe kushedi sa litra nga vaji i fallsifikuar do kishit konsumuar.:smiley:

Këta tipa duhet të marrin dënim shembullor, maksimalen, plehrat

1 Like

Na e thuaj emrin e supermarketit ku e bleve vajin e fallsifikuar dhe nuk ka nevoje te lodhesh duke bere padi ligjore. Braktisja e tij nga qytetaret eshte denimi me i mire.

Kam provuar vaj te tille ne Ollbenia nga marka lokale sepse nuk gjeja vaj te huaj ne shitje. Katastrofe e vertete ne shije, ne perberje (texture), dhe ngjyre. Potencialisht dhe i rrezikshem per shendetin.

Kthehu o popull ne katund. Bojkoto tiranen e mbill ullij ne fshatin tend.

3 Likes

Derisa e braktise ti, tjetri u be milioner. :slight_smile:

muhabete para 20 vjetesh diskutohen ketu ne blog.

Mirqi brumin e petllave rregjimi e bo me miellin e serbit, e dishim,
po edhe per it fergu i fergoka ne voj me hile :frowning: