Meqe plasi per filmat,tash filloi nje film qe me pelqen me Xhek Nikolson. “Arratisja nga foleja e qyqeve”. “Grande kapo” qe perdorte Idrizi,ktu e ka marre. Kshtu i therret atij indianit te madh personazhi i Nikolson, ne versionin italisht.
E kisha fjalen per puthje te zgjatur, jo nje kalimthi apo 1 sekonde ne buze. “Vdekja e kalit” ka nje skene qe zgjat disa sekonda ku Timo Flloko dhe Rajmonda Bulku puthen ne shtrat.
Regjia, na i hiqni cik keto komentet e i vini te diskutimi I lire se kemi dale shume nga tema.
Kjo duhet t zgjidhet Kryetare e Levizjes “Kunder Meshkujve Shqiptare”.
Meshkujt shqiptare i kane fajet per cdo gje gabim qe ndodh ne Shqiperi.
Pike e zeze!
Unë s’dua shpatull për të qarë, dhe këto probleme i kam mbyllur shumë vite më parë. Duket dhe nga fakti që mund të flas lirisht dhe pa turp për këto gjëra. Për shumë vite s’mundja të flisja. Kur fillova të flisja, kisha mirëkuptimin e shqipKarëve të ndershëm si TarallakuLebetit që tallnin leshtë dhe njëherë me mua. Thjesht janë kujtime. Vijnë ndërmend sa herë ka situata të ngjashme. Psh, në këtë situatë, 1 djalë i mbarë kaurr vritet për 1 bateri telefoni nga një hordhi myslimanësh shqipKarë. Sigurisht që më sjell kujtime dhe më lumturon që jam amerikon.
te dyja palet ishin shqiptare dhe feja s’ka te beje fare , mo e tepro dhe ti nashi .me vjen mire qe je bere amerikan por hap site me ta se jane baballaret e mamallaret e bullying. nuk mbeten prapa dhe ata kur osht puna per te vrare.85% e serial killers jane te bardhe dhe kaure.
Ndoshta feja ka të bëjë me temperamentin e pasuesve të saj, dhe ne po sakrifikojmë realitetin në altarin e fantazive tona patriotike.
Ketu tregon Rajmonda edhe per ate “puthje”
po jo a I vrare se pavaresisht se mund te bejme ndonje observim eksentrik per gallate e hilaritet, per te shtyre kohen ketu , feja e kombesia s’ka te beje fare ne temperament.ja ku ke serbet kaure ne greqi e vrane pa pike meshire nje turist amerikan vetem se beri nje selfie me kamarieren.i ka bere AI qe eshte NJE e atje lart njerezit pavaresisht nga ngjyra e lekures , feja e kombesia ne vetem dy kategori:te mire e te ligj.e mira kondra se liges .shpjegim dy felor universal I botes.
Ilia ti paske qare jo ne nje shpatull por ne gjithe Kurrizin e shqiptareve qe ke hasur…Alba te ka thirrur mo qe te ankohesh per Shqipkaret:joy:…
Ne se te kan perdhunuar…meqe je Amerikan co porosi e mbaro pune…nuk te shkon me shume se 5000$.
Beju burre Ilia… Shqiptar tallja te Ben te shpifur si ket shoqen tate.
Ty te mungon ai procesori I trurit per te sintetizuar e analizuar ato qe sheh e degjon .
Ti mbahesh edhe per grek(e) antishqiptar(e), c’ne qe ia fut kot dhe i quan shqiptaret njesoj. Sigurisht nuk jane njesoj . Une jam kaur i rritur mes myslimanesh dhe e ndieja qe i vogel qe nuk isha njesoj. Pyet Profilin per me shume. Po kjo nuk do te thiote se kaurret jane te gjithe burra te mire e myslimanet te keqinj, sic thote prof. Ilir Toli. Ja merr djalin e Luiza Xhuvanit p. sh., kaurr psikopat, drogaxhi e vrases i nja 4-5 vetave.
Jam ndryshe nga ty e Ilia…jam Shqiptar e jo ShqipKar si na sintetizoni ti me Ilian… e ggjetet njeri tjetri mo e po shyqyr …se te mbeti ora tek Qimi e roni? E shate vatanin edhe sot??? Ymer ymer
mos valle kjo ndjenja e te qenurit apo te ndjerit “ndryshe” ndoshta ka qene ne menyre subkoshiente per shkak te orientimit seksual “ndryshe”.
natyrisht qe je ndryshe .je graduat I qirtores se LSI.
Dmth, ndërmend e kam dhe plane po bëj. Njoh shumë nga Puka, Dibra që e bëjnë për $5000. I rregullojnë të gjitha ata. Që ta vuajnë më shumë ata trimat, dhe ua kam treguar.
nuk me lidh gje me LSI …blogu eshte shehit…po ti me Ilian ku I mcefni kembet si gjarperinje…cer jeni ju qe flisni shqip e urreni shqiperine…kjo eshte 2 million $ question. Por Shqiptaret jane ne gjume e prandaj ka Ilia e Alba
Ia fute pordhes. Une nuk jam si ti mashkull me emer femre, sic te akuzojne.
Se po të ishin shqipKarët të zgjutë da fillonin zgjidhjen e problemeve me heqjen qafe të tradhtarëve si unë. Pastaj gjithshka shkon shumë mirë.
$2 million question. Më jep $1 milion mua se ta jap xhevapin.
Une u perpoqa te te ndihmoja ,meqe ndihesh “ndryshe”.shiqo te lebetitmin sa I lumtur eshte qe kur doli nga dallapi.
Por u ka ndihur fati se te kane ty me pishtar ne dore tu ndritosh udhen.