Koreja e veriut, terroriste, jo viktimë, - thonë prindërit e Otto Warmbier-it

si mund te kuptohet inferioriteti famoz shqiptar, pa barazimin (barazlargimin) e deshires per t’u pushtuar, me clirim

Sepse Pushtimi ne vetvete eshte Revolucion e kur ske kellqe ta besh vete e mirepret nga Jashte.

1 Like

Se nga e gjete lidhjen, hajde e merre vesh.

po nxitohesh tironcilebetit, koncepti duket i thjeshte por ne te vertete nuk eshte i sheshte (barazlargues)

çte them me teper: te propozova nje film te tere ( 2 x 3ore), ti me propozove nje foto… . te shpjegova qe ka nje te drejte nderkombetare qe quhet e Drejta per Vetvendosje.

kaq di…

E kush e konceptoji Revolucionin si te sheshte? Vlerat e tij jane te diskutueshme post-faktit.

Po te drejte nderkombetare per te vrare njerez ka. Ja te te propozoj une dy filma te tere, jo artistike si yti


Po per Serbine, c’thote e drejta nderkombetare?

Serbia ishte pushtuese ne Kosove.

Kush tha, e drejta nderkombetare?

Dhe sipas Udbashit solli perparim se nuk gatuanin ne hale, kishin muzike bashkekohore, industrializim e fabrika coca cole e televizore pa kanoce e makina zastava kur me pare njerezit rrinin me qeleshe…
Mos ngaterroni natyren e Vleres se Revolucionit sepse edhe Revolucioni Francez perfundoji me Gijotine e jo me Akademi Shkencash
Me kujtohej kur kalonin kufirin nga Jugosllavia e Veriut te rinjte qe dilnin ne televizion e therrisnin rrofte Tito e shanin Rregjimin Komunist si pushtues e Shqiperine si Gulag.

deleted / fshire

Per ceshtjet qe flas e mbaj veten per Autoritar… nese jam i pari qe ju iluminoj nuk eshte faji im.

Dy felat eros-thanatos, do thoshte i Mothi.

po ore; dhe eshte fakt i njohur

Mire qe te shkoi mendja qe ta sillje, por nuk thashe gjykata nderkombetare, por e drejta nderkombetare. Po te te te interesonte ty, do thoshe qe kjo gjykate eshte e ndikuar nga ShBA-ja p. sh. Dhe sidoqofte, argumenti nuk eshte se Kosova ishte e pushtuar, por shkelja e te drejtave te njeriut, si te Sadamit ndaj popullit te vet, qe nuk eshte dhe aq popull i vet, por thjesht shtetas.

Me kohen e Sadamit 20% arabe suni sundonin mbi 60 % shias dhe 20% kurde.
Nuk do te vazhdonte gjate edhe sikur mos hynte SHBA

Ja nje nga shoket e tu

https://chomsky.info/20060425/


Ja edhe shume nga shoket e tu

http://balkanwitness.glypx.com/articles-deniers.htm

Ndryshimi i vetem yti prej tyre eshte se ata nuk jane shqiptare

Tani kalove tek qoftet (në qofte se) :grinning:

Ku i njeh ti shoket e mi? Keshtu bën dhe në pune (a shkolle) a shoqeri ti? Kur të mbarojne argumentet hidhesh tek “qoftet” dhe “shoket”??
:stuck_out_tongue_winking_eye:

ka mundesi qe ne vend se nje akuze, me teper te jete nje mbrojje nervoze e tij