Kukan: PD vonoi reformën | Top Channel


#101

Nuk e mohoj qe ka 27 vjet ne politike, por une nuk e kisha ndigjuar noi her, ose nuk i kam kushtuar noi vemendje qe te me ishte fiksuar. Sa milingona ka PS e PD, une s’kam nge dhe kohe ti mesoj se kush jane.