🌅 Kur dielli perëndon

1 Like

Moza,

ha ha Qemolo, lexohet histori e Krishtit eppur si muove n’gomone o sole mio!

1 Like

Interesante kjo Tiku. Pse ke ndryshu emrin?!! :see_no_evil::stuck_out_tongue_winking_eye:

While waiting for someone lol

2 Likes

Teorema e Rexhepit:

Nese kerkon nje gje ne njerin xhep, do ta gjesh patjeter ne tjetrin xhep!

Moza ha ha Qemolo,
nese peshku del nga thellesia per nje çast ne siperfaqe te ujit sa per te bere nje fotografi, nga ta kuptoje se dielli ne horizont po lind, apo po perendon? Ose thene ndryshe, nga ta kuptoje qe gomonia po shkon drejt Oksidentit, apo drejt Orientit? Ose thene akoma me ndryshe: drejt Njerit xhep, apo drejt Tjetrit xhep?

1 Like

Nuk e di Tiku. :blush:. Ja nje agim dielli ( sunrise, sunrise).

1 Like

Po Lind dielli dhe ketu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Moza, i ke te shtrembra te gjitha fotot. Mundohu qe horizonti te jete i drejte dhe jo skic. Pastaj ka gjera te tjera qe duhen patur parasysh, por eshte ende heret. :slight_smile:

E di, e Kam ate difekt. :slight_smile: . Me pelqyen perendimet e tua.

Lere Opin Moza, mire e ke, thuaj ta shtremboje pak qafen dhe ja u be.

Zeqo kena final debate sot. Don’t miss it ! :stuck_out_tongue_winking_eye:

E di, me mire sesa Magritte dhe Billout i bej. Defekti, ashtu si shume gjera te tjera ne jete, eleminohet me nje levizje te kycit te dores. Provo!

Kur fillon debati!?

Ja edhe nje nga une.
IMG_0026.JPG

Ophiuchus,

gjeje po qe i zoti, çfar gjeje tjeter ne jete eliminohet ma nje levizje te kyçit te dores? (provo!)

Moza,
shife kete foto (agim apo perendim?), e pastaj flasim se pse kam ndryshuar emrin.
Po shife mire, nga te gjithe llojet e pjerrsive te horizontit!

1 Like

Tori, kete foto e ke postuar kur ke qene Tiku,

1 Like