🌅 Kur dielli perëndon

Un e postoj me çfardo llagapi tjeter pa asnje problem, por nuk e postoj kurre si Tumi, qe te pelqen kaq shume sa mezi pret ta votosh dhe te te mbuloje te terin ty, bashke me tere Perendimin e diellit ku ha ha Zeqo!

Atje Dielli nuk ka perenduar kurrë…:slight_smile:

Trumpi i del vete per zot vetes. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Se nga lexova qe kishte insinuuar se nuk ishte e vertete qe i pati harassur seksualisht ato grate qe akuzonin, ngaqe nuk kishin qene mjaftueshem atraktive. :joy:

Po pra, ne kete rast nuk do ta kishte ate “problem”.:stuck_out_tongue:

2 Likes

La jolie Angelina ne ditet e saj te mira

1 Like

4 Likes

1 Like

Oh!, sa bukur!

2 Likes

Kur perendoi dielli sot ne Tirane

5 Likes

Ate gabim bej edhe une. Kur e bej foton me duket drejt, pastaj shoh qe ka dale skic :smiley:

Lind andej nga perendon!

Drite e diturise ngapara do te na çoje!

1 Like