Po i jep ca si shume gojes. Kur s’e ke idene, dhe nuk kupton kur ta shpjegoi i mothi, mos vazhdo te derdellisesh. Nuk eshte faji im qe ti nuk kupton. Shko pyet Penarin e te tjeret qe kane akses teknik te faqes. Une nuk kam.
eee, me nje fjale, shqetesimet qe ngrenin njerzit per orarin absurd, nuk duhen thene, per efektin bumerang qe ai orar do ti krijonte nuk u dashka folur,
te bukur mendje qe me ke, e shoh qe mezi e pertyp kritiken,
pastaj e botoje apo nuk e botoje ti, une ia dergova te djelen atij,
ketu e solla per lexuesin, jo per ty, se ti ke i gjo t’keqe, te ngatrron me noi tjeter,
orari i ketyre nuk duket keq, veç do ishte mire te zgjerohej me nga 1-2 ore me shume ne te dyja fashat, psh, bllokimi te mos behet ne oren 10 por ne oren 12 me 15, jo 16, pasi vjen edhe ndryshimi i ores stinore,
nuk e kam kuptu kurre pse pensionistet e lagjes atebote shkruanin letra ku prekeshin probleme te medha shoqerore, por tani me dukjen e botes dixhitale (blog, fejsbuk, istagram etj), i kuptoj fare mire, edhe pse tani jam bere nje prej tyre.
O Rame kryeministri, po pse kshu siç po ben ti menaxhohet situata? Lexo o kopan shkrimin tim te mesosh se si menaxhohet “gjendja e jashtezakonshme”, t’i kom thon te gjitha, me qarte nuk bohet o kopan, me Schmitt e Benjamin po t’dush me menaxhu per s’mari, po ti nuk me nigjo mu o kopan, do me bo si te thote kaptina jote!
shihni seç budallenj jane policat, deshtabilimenti, populli, palla/kopani qe drejton, te cilet nuk e dijne se ne dyqan, kane te drejte te rrijne per pastrim/dizifektim, pronari/rja dhe nje numer i kufizuar punonjesish, mvaret nga lloji i dyqanit, psh, ne nje kafene, rri pronari/rja me nje person ndihmes, ne restorant psh, rri pronari/rja me nga 1 person per sallon, guzhina 1, salloni ngrenies 1, tualeti e oborri 1, e po keshtu me ter sektoret e sherbimit,
virusi do i zeri pothuajse te gjith. mbi 70-80% e popullsis ne te gjith boten. nuk i shpeton dot virusit. 1-1.5% e popullsis do vdesi. Gjith lufta esht qe kjo te ndodhi per 3-4 muaj jo ne 2-3 jav menjeher sic po ndodh ne itali, spanj apo qe do ndodhi ne usa per nja 2 jav. vetem kina dhe e ka nen kontroll se e ka prodhuar vet
kur jam largua per here te pare nga Shqipria sapo kaperxeva kufirin, seç me kapi nje si ngerç, e nuk e kuptoja çer po nodhte. Thash me vete: “çer pa ndodh, çer pa ndodh?”, masnej e kuptova, isha bo i zgjut vetem nga fakti qe kisha kaperxyer kufirin.
Vetkuptohet vetem atehere fillova te komentoj neper bloqe qe te tregoja: