Living bën një seri fotosh që kujtojnë të kaluarën


#44

Une nuk jap leksione jete apo modele per te ndjekur, pasi jam vec mish per top


#45

Kto shifi per darke, per gjume t’omel gjithe ondrra t’bukra si shitse bylmeti per t’ardhmen:


#46


#47


#48

Korrikse, percillja Stafeten çunit te Stalkerit:


#49

mund dhe të kishin kursyer mejkapin e cucës. të mos flasim për vështrimet që nuk i përkasin kurrësesi asaj epoke që pretendojnë.


#50

Pseudonim i lezetshem, Drane.


#51

Ok drane shko per krane