Macron bën thirrje për reformim të thellë të Bashkimit Europian


#21

CityNews Fiqo City News…website trendy pu te rinjte e te rejat argetohen. Pastaj une citoj Syrin e Zenit dhe Lapsin e Nipces e jo mos te citoj Temen. Shoket qendrestare edhe NY Times si Temen e klasifikojne.
Kujdes Veglen e Forte Fiqo pa CityNEws eshte si shpirti.


#22

C’kemi andej nga Suedia? Mire me boten multi-kulturore?


#23

Mir me mir i di vet llogarit e tuja :slight_smile:

Po mthote ky komshiu : Tgjejme naj pune me bo sot se jemi pushim :slight_smile:
Si gjith shqiptaret mo, me tension te larte, se asnji vakt se hajn dot pa buk e kontradiktë :smile:


#24

Multikulti eshte si puna e atij mocalit me uje te qelbur qe mbledh lloj lloj insektesh dhe zvarranikesh. Socjaldemokratet dikur liberale sot jane shendrru ne nje parti anit-emigracjon…ironike por nuk kane faj se po shendrrohen ne relike se bashku me Moderatet… Partia e ekstremit te djathte SD sot eshte partia e dyte ne Suedi


#25

Shume njerez ne Youtube thone se Suedia ka marre fund si vend: genderism, feminism, dekadence dhe perdhunime. Eshte e vertete apo ia kepusin kot?


#26

Njerezit I ekzagjerojne pak gjërat si gjithmonë. Ka pas probleme perdhunimesh nga të huajt(kryesisht afgane të cilët po i kthejnë pas) por në shumicën e rasteve kanë qenë suedezë të akuzuar nga femra të cilat kanë qenë të dehura. Feminizmi ketu eshte shedrruar në misoandrizm. Ky vend po shendrrohet dalengadale në ekuivalentin e arabisë saudite misoandriste. Gjinitë ai/ajo janë hequr nga leksikoni
nëpër shkolla dhe zëvendësuar me një gjini të tretë asnjanëse (ë futur posaçërisht në leksikon këto 5vitet ë fundit) Qenia mashkull cilesohet si privilegj ironikisht në një prej shoqërive me të barabarta gjinore në bote


#27

Lajm i keq per mu. Kisha mendu me emigru andej nga North Europe.:slightly_frowning_face: