O bir ne zonen e Golemit kam pagu saktesisht para nje jave 98 euro nata dhomen. Gjumin. Tjerat krejt extra me pagese. Hotelet tjera perreth kane pase cmime te peraferta.
Edhe ka qene komplet i mbushur. Mbi 90% nga kosova.
Mezi presim arban pellazgun te na sqaroje se pse duhet te vijne eksperte te huaj kur UT ka 60 vjet qe prodhon inxhiniere ndertimi me kuintale dhe para 90 inxhinieria e ndertimit ishte xhevahiri i shkences shqiptare ?
Basha: Nuk është koha as për propagandë, as për makinacione politike
Po ti thoshe deri dje qe Kosovaret jane zhgenjy nga Shqiperia e nuk shkelin ma? Ule ule cmimin e mos me boj te futem tek online bookings e te zej dhome ne hotel lluksoz per 50-65 evro nata.
E dini se kjo eshte teme per termetin dhe jo cmimet e hoteleve?
Eshte teme per Fake News gjithashtu. Cmimet e Hoteleve jane te rendesishme sepse do ja faturojne buxhetit e taksapaguesve Shqiptare koston e qendrimit te te prekurve ne Hotele. Flitet qe kosto ne Hotele per 6 muaj shkon mbi 36 meleone evro kur me aq para pushteti lokal mund te bleje ne ditet ne vazhdim apartamente bosh. Vetem ne Golem ka rreth 1000 apartamente deshperimisht shitshem. Mbas tollovise me kalimin e javeve e sigurimit te ndertimeve si te pershtatshme duhet te shihet zgjidhje afatgjata e te perhershme.
Ky artikulli qe ke ven ti per shembull per kostot e termetit si te perballueshme eshte artikull kot…ti mendon se Biba qe ka shkruar artikullin tek reporteri.al ka bo studimin e demeve dhe ka faturen ALREADY. Fake news do thosha une dhe do e fshihja me fshese.
Sa per KeqQeverisjen ajo do jete konstante qe duhet zbutur disi ne se kemi fat. KeqQeverisja nuk do na ndahet kurre kurse pasojat e termetit edhe mundet se jo cdo gje eshte ne dore te Qeveriut.
Jo more as qe behet llaf per zhgenjim. Ti i ke 70% te banoreve te durresit e gjithe shqiperise qe nuk duan me shkele ma ne shqiperi. Per zhgenjim s’ka vend.
Sa per cmimin, ok, po e pranoj qe genjeva. Kam pagu vetem 6 euro nata, all inclusive.
nuk dua te marr rolin e avokatit te djallit por me duket qe roli i Edit ne angazhim kishte hile …
per mendimin tim e gjitha ishte nje spektakel qe oerpara ambasadoreve te shteteve tjera te kete arsye per kerkesen e thitjeve te te mirave materjiale .
nje e ka te sigurt per mendimin tim ,qe bota do ta ndihmoj por kjo nuk hjeq bindjen qe kane ata per kete km dhe shkakun qe solli kete katastrof …
fux i vjeter . i rryer nen dy sisteme …
Pse nuk shkruan ti atehere real news qe te kundershtosh fake news te Bibes? You know, me shifra te sakta cmimesh hotelesh e numra apartamentesh qe ti kane thene kusherinjte e te njohurit (me siguri te perbashket me shkaben).
Nderkohe ideja brilante e qeveriae se kostot e termetit do mbulohen nga ulja e taskave. Duhet ti rikuperojne disi ato dhuratat oligarket, apo jo?
gjembi pa dashur te nderhyj ne diskursin tuaj , Tironci zbuloj dhe nuhati nje te vertet tjeter keqperdorimi . cmimi per dhome ne kohe jashte sezoni eshte e vertet qe do te jete fakturuar 100 euro +shpenzimet sepse keshtu zyertaret e qeverie se kosoves zhvasin bugjetin e shtetit te tyre edhe pse nata realishte do te ketekushtuar 35 euro
Albini pate cfaqur nje te vertet . Kosova ndan bugjet per punonjesit e tij ne medije per pune jashte shtetit ne Shqiperi 120 euro dita + shpenzimet e akomodimit kurse ne Neu York 70 euro
dallimi eshte qe ne shqiperi vine dhe familjaret e keqperdorin bugjetin e ati vendi e ne A merike 85 % e punonjesve burokratik te kosoves jane persona non grata …
Une per cmimet e hoteleve flas me eksperiencen time e nuk mi thone kushurinjte e Shkabes apo te mite. Kushurinjte dhe Shkaba kane apartamente e shtepi e nuk i dine cmimet e hoteleve ku kam ndenjur une kaq mire sa une. Fjalet e tua jane tendencioze dhe te liga si shume here. Cte bej une qe ti nuk shkon ne Vatan pre 13 vjetesh dhe e ha kallup rrenen e mesiperme per 100 evro nata Kosovarit. Ti beson cfare te pelqen dhe nuk ke interes te analizosh e te zbulosh te verteten. Lufta jote e jetes se perditshme eshte eshte cfare ka bere Gjigandi e Lali Eri. Fatkeqesisht per ty dhe per Shqiptaret , politikanet ne raste fakeqesis natyror behen akoma me te plotfuqishem e te pasur. Prandaj duhej hapur goja per rreziqet kur Dhemokracia shkaterronte Bregdetet, Qytetet e Shqiperine.
Tani te plotfuqishmit do behen ma te forte dhe Pasunaret ma te pasur. Jeta eshte Kurve.
Nuk jam dakort per ulje taksash oligarkesh sepse nuk shof dhurata mbreselenese per te marre masa mbreselenese.
Ulja e taksave duhet te behet vetem ne rast se oligarku ben pune vullnetare e kontribute ne natyre. Kur Erdogani ben 500 apartamente dhe Garner shqiptar vetem 22, faleminderit Garner por taksa nuku ndryshon. Le te zgjidhe Garneri problemin e ndertimit te gjithe demit ne keto zona e flasim per ulje taksash.
Ti ke nje mendim si Biba qe Fatura financiare eshte e perballueshme…sot. me 30 Nentor?
WTF?!!!
Cfare qeverie? Cfare zyrtaresh?
Une e kam pagu dhomen e hotelit ne Golem, 98 euro nata. Saktesisht si sonte para nje jave. E shtune.
Ato qe po thu qe ben qeveria etj, mund te jene shume te verteta, po une jam tu fole per veti. Edhe qaty pak cka i njofta, dy ne fakt, qe kishin pagu njejte, 98 euro, kurrfare lidhje me qeveri a bugjet publik nuk kane.
Kayaku i ka hotelet e Golemit sic i kam pa une ne ket kohe $22 deri ne $44 nata.
Ka edhe 3 hotele me $67, 91 dhe 146 nata. Kti tipit i ka r bixha tek ky $146 nata qe ishte SUITE
une e dij qe nga ngutija bejme shume gabime ne drejteshkrim por me intereson nje fenomen qe shume kohe e hasi ne te lexuar apo degjuar tek shqiptaret e Shqiperise …
nuk shkruhet gabim -por - kabim ( e mua me asocacion ne Kabul ,shkarasi )
dhe ne vend te madhe shkurani e thuani malle - qe ka krejte konatacion …?
shume here mendoj qe bazat e drejteshkrimit te gjuhes shqipe erdhen nga akademia e Tiranes dhe u aprovua ne gjitha trojet shqiptare si gjuhe e unisuar , e kur e has dhe tek persona intelektual me duhet si nje qudi ne arsimim .
…ps.
shume here kur benim gabim ne drejteshkrim mesuesit na kritikonin , per nje shenje per nje germe falet ose mirret nje jete .
Po kete te futesh ne burg me perpara ne ate. Memedheun tone apo nashi qe pas vetting kemi mbetur dhe pa prokurore e gjykates .Keto rastet e malpractice ne construction duan kohe te procedohen penalisht se do benet ekspertiza kondra ekspertiza .apeli e me e te thashe. Believe it or not keto raste nuk jane edhe aq cut and dry se ndersa ndertimi hyn ne shkencat ekzakte ka disa zona gri qe jane ceshtje opinioni .procedimi penal eshte feasible kur nga 1000 ndertesa shemben nje a dy e jo kur vithiset gjithe vendi .ndertuesit te cilet ndertojne ne menyre difektoze kane pas qene ndeshkuar me ligj ne hammurabi code qysh 4000 vjet para ne tani u kujtuam .
sigurisht qe demet e 26Nendorit jane nga ndertimet kriminale te cilat termeti vetem i ekspozoi. Dhe rama po cfilitet t’i mbylle gojen akuzave te tilla te drejta nga publiku se ka 12 vjet kryebashkiak i tiranes dhe 7 vjet kryeminister dhe eshte pergjegjes nr. 1 per lejet e gradacelave betonuese. sigurisht rama eshte nje hipokrit i peshtire.
Kam shku per pike t’qejfit, o bir.
As nuk kam fotografu kupon as nuk kam fotografu takse rrugore as nuk kam shpeh mllef ktu per ate pune.
Pas dy ditesh ka ra termeti, katastrofa, gjithe ditem jemi detyru me pagu takse rrugore duke dergu ndihma ne thumane.
Futja kot. Blog anonimesh jemi, por absolutisht s’kam pagu as s’kam ba dicka qe ka karakter konspirativ a te jashtezakonshem. As s’kam pase asi qellimi as nuk e kam mendu si te tille.
Deri ne kete moment qe po diskutojme per mu ka qene gjeja ma normale ne bote, kam kalu nje nate fundjave ne Golem, jam kthy, kaq. Tash qe po reagoni ne kete menyre, s’jam tu kuptu ku eshte problemi.