Kur te shkosh here tjeter po shkove, ta rregulloj une prenotimin ne Hotel me 4 yje, ne periudhe piku, korrik gusht tek 65 evro nata me mengjes te perfshire qe eshte ne fakt bufe kontinetale qe te mban deri ne Darke. Darken haje gjithmone ne qytet te Durresit se e ke ushqimin si ne Italy.
Ne ket kohe pavaresisht termetit mos hudh ma shume se 35 evro ose shko ne rradhime se ta ul prenotuesi pazarin per 20-25 evro nata. Do e kesh gjithe katin bosh ama se ska kembe njeriu e nuk hyn termeti.
Kur te shkosh ne Shqiperi a Cameri, biri, pyet lokalet…vendalinjte… ku te shkosh a te hac, mire. ligj i lashte Pellazg ky.
Termeti i vitit 1999 ne Turqi mori rreth 18.000 jete njerezish. Prokuroria procedoi penalisht 700 punonjes administrate dhe 2100 pronare firmash ndertimi.
Veli Gocer, eshte 1 nga keta pronare i cili u denua me 18 vjet e 9 muaj burg.
Te shohim cfare do ndodhe ne Shqiperi, sa punonjes administrate apo pronare firmash ndertimi do procedohen penalisht !!
ironike .
( svaka cuda 3 dana, thonin sllavet - hajde e mos i permend )
tek news 24 -ta gjersa qesin live situaten e katastrofes ne 2/ 3 e ekranit merr reklama e Beuty Medical Centar me oferten per cdo mirmbajtje te trupit dhe cmimi dhe ne fund shkruan … bejme pastrimin e thembrave …cmimi per seance
nje agjensi tjeter e udhetimeve ka 3 dite qe oferton viena 199 euro , budapesti . praga dhe nisja nga aeroporti i Rinasit …me dt 12 12 19
Nuk kam pervoje personale te pakendshme sa i perket kesaj. As ne Ulçin as maqedoni as gjetiu.
Le te kushton 8 euro shishja ujit, nuk eshte puna ime me rregullu e me msu boten si te sillen. Nese e kam ndermend me u ba nervoz per keto pune, nuk shkoj hiç, rrij ku jam.
Kjo eshte çasja ne pergjithesi, aq sa kam verejt une. “Po shkojme ne bregdet pak, boll te poshter ata gabelt, po hajt shnosh po i bajm haram nga 3-400 euro”.
Nuk nisem une me testu as me eksperimentu rreth social per pushim. Me qato njohuri e pervoja paraprake qe i kam, i fus lapsin nese ia vlen, that’s it.
Une kthehem ne shpi timen, ti mbetesh ne te miren apo ne haramin tend, pune per ty, si ta kesh dmth, si t’ia kesh bere hyzmetin qashtu edhe ke me e gezu ate shishen e ujit qe e ke ble 10 cent e ma shet 5 euro. Te bie tavani n’koke n’pike te gjumit.
Prandaj te thashe fol me vendalinjte kud oqe te shkosh. Para se te shkosh ne hotel vendaliu do te thote ndalo makinen nje bllok para hotelit tek supermerkati e bli nje KOLI uje, Ca shishe plastike uje Trebeshina lire fare, e futi ne frigorifer. Nderkohe shijo pamjet fantastike te bregdetit shqiptar, kafen espresso …fare te lire… e shume te mire si askund tjeter… e shijo ushqimet qe kan mbetur ende lire …per sa kohe nuk ta garantoj.
Jo, ne krejt kete muhabet, i vetmi problem eshte qe po ndihem ne siklet kur po thoni se kam pagu shtrenjte, po i bie qe tregova ketu per me shit p*rdhe. Nuk m’ka shku mendja. Ndoshta gabim por nuk i kam kushtu rendesi. E dij se ne te njejtin hotel, ne mars te ketij viti, njejte per nje nate kam pagu 89 euro. 89 dmth, jo 98. Pata kalu mirë. S’ma ka marr mendja qe jam tu ba naj krim.
P.S. ne mars pata pyet per ofertat e veres, nuk jam sakte i sigurte por kane qene diku prej 360 euro e lart, nata per dhome.
pse ekspozohet vetem kryeministri ?
ku eshte kryetari i shtetit …?
Gati per Burg.
Po lexoj gazetat dhe tani pas pilafit kur jane hedhur te gjitha ndertesat ne shesh jane bo te gjithe eksperta inxhinierie mer jahu.fakti eshte Se shqetesime ne vite mbi cilesine e ndertimeve jane ngritur aq shume sa Po ti mbledhesh artikujt mbi kete teme mund te mbushen volume te tera megjithate shqiperia vazhdoi te operonte me moton cqt dhe ja .
hhahahaahah, ha , me shtine me kesh !
nima pse kryeministri e merr rolin e kryetarit te shtetit , pyes vehten ?
800000 ligje e miliona vite burg nuk te mesojne e nuk te edukojne sa 20 sekonda termet. Inati eshte pse ne vitin 2019 ende me u mbushe mend hard way, te tjerat kane me u veterregullu. Ne mos ligji i tregut, atehere ligji i xhungles. Ma i forti nuk shembet.
Edvin Kristaqi ka nje pike te forte… eshte shume i zgjuar e manipulues e mund te terheq ma shume para per te pastrehet nga te huajt. Artist hesapi e me siguri ka per te dale ma i forte ne ket tragjedi. Kreu shtetit eshte fshatar Cepani qe veq Qunave te Artes e ca teveqelve nuk e honeps njeri. Kreu i Shteti i shpalli lufte Perendimit dhe ambasadave para ca ditesh, dhe me 8 dhjetor fillon revolucionin sovranist kunder oksidentit.
Per Shqiptaret eshte Like Floriri kurse per te huajt nje moot ne shi.
tash une jam edukuar te mendoj me trurin e oksidentit …
kjo nenkupton qe perveq egocentrizmit aktrimit dhe arrogances qe shprehu perpara tyre varesishte prej rolit qe merrte ne momente ekxpozoj qellimin me cdo force mundohej te merrte fonde here duke aktruar e here duke i detyruar me shaka e rezultati i arritur ishte perveq qe shprehu kompleksin e te denuarit te ndihet inferior nga tjeret gje nuk arriti ,
ato qe ishin parapare , ato i thane e i dhane te huajt .
nje nenkuptova nga gjestikulastika e tij ato momente , nemi vehten qe ishte km i nje shteti te varfer …sepse eshte mesuar deri me tash qe pa marr parasysh demet qe ja ve shtetit egon e ti e ve ne epersi .
Ne fund te fundit rezultatet kane vlere, te tjerat i merr Era. 2 Biznese Kineze kan dhuru 2 milion evro, ma shume se shteti Kinez e pak me pak se biznesi Shqiptar. KM duhet te lypi pare se ka nevoje per shume para… si Arixhofka a Gabelja.
Kreu i Shtetit eshte Sovranist e nuk i do ambasadoret e huaj ne Tirane kshu qe bon mire me mbulu koken me batanije zbori. Kot nuku hesht opuzita.
Prite kur ndonje smart ass te hape lajmin se gjermania do iu jape azil viktimave te termetit …
gjermania nuk zgjidhe probleme ekonomike , gjermania zgjidhe probleme jetike .
athere do te duhej qe 2/ 3 e qytetareve te shpergulen sepse ndertimet e 30 viteve kete fat presin …
Sa bukur e shprehu doc,ing Luljeta , e kishim parapare qe nga 79 qe ne hark kohor 40 vjetesh do kemi cikel lekundjesh…tha por nuk dihet ku i kane strukur dokumentacionin ne arkiva …
ky ka probleme me qene ne qender te vemendjes, duket
me shume ben sens Sako e Durresit:
Familje të cilat kanë banesa të klasifikuara si të pabanueshme do të kenë një strehë të re. Lajmin e mirë e dha kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako e cila deklaroi se Bashkia Durrës në bashkëpunim edhe me qeverinë dhe shoqatën e ndërtuesve po kontrollon të gjithë stokun e banesave, të cilat do të përdoren më pas për strehimin e familjeve.
ra ky mort e u pame …
ika une se e teprova …
E kenaqur me 50 viktima.