Poshtërimi

Debilat me decumente Jane Te brengosur se po mbipopullohet New Yorku :smile:

me zor po e marin veten robt nga ky poshterim… :smile:

rekorde rekorde rekorde… vetem rekorde

shife si thote… qe ne 2016, jo ne 2015, jo jo ne 2014, as 2014 por… prit…prit…prit qe ne 2000

US consumer confidence spiked to a 16-year high in March, according to the Conference Board’s monthly survey.

#The headline index jumped to 125.6, the highest since December 2000

http://finance.yahoo.com/news/comes-consumer-confidence-133841167.html

do e kete fajin ajo taksa e avocados :smile: :smile: :smile:

Alba qenke ftof ne vend te keq ti moj cupe… beji derman se mos na ben hatane… :wink:

Winning!

Lista e gjerave per te bere.

Dimer I gjate ky I sivjetmi dhe ftohjet bythore jane te rrezikshme… GOP-I i Mexicanit Horhe o shoku Baftjar :smile:

Po sezoni i golfit sa i gjate eshte?

Shikoje (apo shijoje?) njehere a te eshte ftohur meqe qenke ekspert i b… . Mundesisht beje ne Anglisht meqe e flet shume mire si vendali i vjeter qe je.

uai hev ju put jor hed in jor as mr. gjemb?

uai hev ju put jor hed in jor as mr. gjemb?

Nuk e di pse te imagjinoj ty dhe Tool si borgjeze te kamur, duke shijuar verera diku ne upstate New York.

Nuk e di pse te imagjinoj ty si ata kosovaret qe kapen ne Itali qe prisnin te benin betimin per te vdekur duke hedhur ne ere nje ure ne Itali…

Since you can’t express yourself in English but only copy and paste; I wish you do the same and 1000% more…

1 Like

hopa tjetra

[https://www.yahoo.com/news/latest-judge-approves-trump-university-settlement-163720168.html The Latest: Judge approves Trump University settlement](https://www.yahoo.com/news/latest-judge-approves-trump-university-settlement-163720168.html The Latest: Judge approves Trump University settlement)
judge has approved an agreement for President Donald Trump to pay $25 million to settle lawsuits over his now-defunct Trump University.

… The decision Friday by U.S. District Judge Gonzalo Curiel in San Diego ends nearly seven years of legal battles with customers who claimed they were misled by failed promises to teach success in real estate.

The ruling settles two class-action lawsuits and a civil lawsuit by New York Attorney General Eric Schneiderman…