Princi që tundi themelet e shkretëtirës


#21

princi i regjimit al saud i eleminoi te gjith kundershtaret per fronin qe do ti leje babai i tij ,qe i le pas nje luft ne jemen nje konflikt me katarin , dhe nji kaos te ardhshem ne liban , dhe nje tufe me organizata teroriste per te menaxhuar ,me ardhjen a ketij kaqoli ne pushtet rajoni i lindjes se mesme do te trazohet edhe me shume,


#22

Cfare kohesh te paimagjunueshme nje vit me pare po perjetojme,

Era emancipim, civilizim, Greatness


#23

me duket se dhe kete punen e makines ku femra lejohet ti japi, e kane me nje klauzole te veçate, femra duhet te jete e shoqeruar nga nje pjestar i familjes.


#24

Klauzola eshte qe femra duhet te jete mbi 30 vjec.


ndaje këtë teme #25

A post was merged into an existing topic: Tralalaja që po dëgjon - 5


#26

E sakte , dhe ideja ime ajo ishte pak a shume po si hyra shume politikes dhe konflikteve, Princi i ri e ka marre vesh qe me industrine e naftes pas 50-100 vitesh ata do shfarosen si buburrecat ne shkretetire e tani kerkon te thithe investime ne industri te tjera si teknologji , turizem etj.


#27

Po hajde hap ti ndonje teme tjeter qe te bllokohet serveri Peshkut nga dyndja e miletit…pfff


#28

Sot makina neser hijabi e shamia … avash avash , nuk fshihen shekuj diskriminim e totalitarizem fetar me nje te shtene