E mori me qafe Ukrahinen karagjozi, hajde e zgjidhe aktor komik per President , mire karagjoz por dhe sorrosonian .
C’duhej te bente ?
Te mos i shiste Putinit pordhe. Vetem kaq.
25 % ka marrë rusi. I duhen dhe 5% dhe ndalon lufta.
Sidoqoftë ukraina nuk ka të ardhme si shtet sepse nuk ka identitet. Është e destinuar të shpërbëhet,ashtu siç edhe maqedonia dhe bosnja.
Do thonë sorrosistet shqiptarë, ça thu or ti!!
Ja ,dhe kosova shqiptare është, po me ndihmën e serbisë duan të krijojnë " kom" të ri!
Kështu thotë ideologu i salës, lubonja!
Po këto janë eksperimente të dështuara.
Megjithatë,shqiptarët nuk dorëzohet,prandaj mbështesin eksperimentin ukrainas. Dështimi i ukrainës, është dështim edhe i matoshët me ljubon. Është dështim i vilajetizmit dhe ballkanit të hapur.
Ti babam vajte te rrihesh me greket kur provokuan Kosoven apo ishe teper i zene duke shitur sufllaqe tek porta e stadiumit
“The Russians have fully occupied Severodonetsk, our military has retreated to more prepared positions,” Oleksandr Stryuk told Ukrainian TV, shkruan BBC.
Po kthehemi ne nivelin propagandistik te Perandorise Austro-Hungareze gjate luftes se pare boterore. Te duket sikur po lexon “Ushtari i mire Shvejk” dhe jo lajmet e dites ne shekullin 21. Hahaha.
o ilia topja nga detroiti, “Ushtari i mire Shvejk” eshte produkt i Luftes Pare Boterore qe shenon fillimin e karagjozllekut postmodern. Shekulli 21 ne esence nuk ka asgje te re nga fronti perendimit, eshte vazhdimsi e karagjozllekut hahaha te shek 20 hahaha. Prandaj ben edhe ti ne çdo koment hahaha.
O IdiotiMoth. Faleminderit qe e perktheve ate qe thashe une per idiotet e tjere si puna jote.
P.S. Llumi i kafese eshte ilac per majasellin.
Ti veç hahaha bën, çfar te perkthej un? Hahaha e te zgjutitModh perkthehet vetiu hahaha per idjotet e moth. Edhe kur kur ben zezaku nga Detroiti hahaha shtrire ne divanin tend, hahaha perkthehet sepse ti ha e ha e ha e nuk ngopesh kurre se je i zgjut i moth se ke lexu Jungun.
o Katror hahaja, qesh mire kush qesh si zezaku i fundit!
ai i shkreti nuk donte fare ti shiste pordhe, se e dinte se nuk kish kellqe, mirpo boshti londer-uashington, i dha zemer, i dha premtime boshe, e ne fund e lane si mut i dhjere,
kjo ishte diçka e pregatitur nga ky bosht, nderkoh qe boshti tjeter paris-berlin ishte me te drejte kundra kesaj kufte dhe provokimeve,
Zelenskij i shiste pordhe Putinit sepse e rrejti Biden qe e la si mut i dhjere nderkohe qe e mbeshteti Evropa qe e lan mutin me shurrre ha mut kot më kot futja pordhes sipas zakonit sa here qe i vijne mestruacionet dhe shkon e i lepin bythen dhe i rras bolen sikur me qene loqe se s’ke çfar lesh muhabeti te besh online neper blogje.
O Katror rrumullakja qe lekundet, nuk e shef nga komenti im më sipër me mut, shurre dhe pordhe qe jam me ty dhe Trump ne luften tragjike te Ukraines ha ha ha ku vdesin burra, gra, pleq e kalamaj ha ha ha?
o trap qe lexon Jungun, nuk je ne gjendje te lexosh ironine ne nje koment çfardo ha ha ha!
Iku ai mhbt tani😒
Ja dhe kjo pune u kry. Fitorja e dyte e NATO brenda nje viti, pas asaj te Afganistanit. Tani NATJA do hidhet si div per fitoren e trete dhe finale: clirimin e Taivanit.
Nderkohe Zhelenski deklaroi se trimat ukrainas jane terhequr ne pozicione strategjike te perforcuara qe me pare dhe ashtu si Mikoberi i Dikensit kane bere nje hap mbrapa qe te pergatiten per nje kercim te madh perpara.
Hahaha
Xake nga fotografia jote qe e vura duket qe ke filluar te rruash sqetullën. Gje e mire kjo. Po vazhdove kështu do e mbytesh konkurrencën.