Rumania kundër hajdutëve


#41

cojeni ceshtejen ne organet e drejtesise thone hajdutet me cizme…per hajdutat funksionoka kjo drejtesia e sotme…

po iu ngushtohet laku tani qe trump eshte ne pushtet… erdhi 18 shkurti erdhi…

http://www.lapsi.al/lajme/2017/02/08/67-miliardë-tendera-deputeti-socialist-i-përgjigjet-akuzave-të-pd-së-në-kohën-e#.WJs4CPJcDGg


#42

Bota është e atyre qe digjen ,jo e atyre që ngrohen


#43

Ha…ha…dhe kete e lexova " Rumania kunder hajduteve " Ka Rumun qe nuk eshte hajdut ?