Po o lale po, po ate po themi, punen e azilit dhe dritares. Si tha ai imami ne Belgjike: “Po rrini o cuna, c’keni qe hidhin veten ne ere e shtypni rob me autobusa, per nja 20 vjet e kemi te morme Evropin e gjenive. Boni icik gajret”. Nje gjeni tjeter si prof. Tole eshte ca me i kthjellet se ti, vecse ai ua hedh fajin cifuteve qe u kane hudh trute e gamorit superioreve te bardhe europiane.
Jo - t’eme e bente gershet ?
Kopeja as gershere delesh …nuk kishte …
Cfare harte eshte kjo?
Nuk ia kam pare dhe nuk e di a ia kane rruar edhe asaj komunistet sic ta kane rruar ty.
Harta a atij shteti nga i cili kontinentet e shtetet e tjera festojne clirimin e ti me thu do pushtojn vendin me kaboom-a.
Ju gjenite jeni te thelle, e thashe. Asgje nuk kuptova, dhe nuk kam faj, se kjo eshte harta e botes, jo e ndonje shteti.
Nje qe mendon se pushtohet europa me shperthime normal qe skupton asgje.
Po bej edhe une te njejten pyetje: cfare tregon kjo harta?
British empire. Pak i egzagjeruar per doc official por prap…
Ah ne rregull. Tani po, kuptohet.
Sipas asaj qe shkruaje me lart me siguri absolute , i binte qe ja kishe pare te gjithave
gjize ore gjize ta them une me siguri… kush eshte me orgjine kamunisti lol
Si perfundim eshte e shendetshme opozita apo nuk e le te kete shendet islami evropian qe po pushton boten?
çudi qe akoma nuk eshte komentuar per Dushan Mugoshen dhe Vukmanoviç Tempon, nderkohe qe per ducin e rruar eshte folur.
Pershendetje nga Shqiperia kapitaliste shok te nderuar !! Vendi i matrapazve, malokve e lamashve !! Te duket sikur vetem keto kategori njerzish kane mbetur ne kete vend !! Kjo shpjegon shume gjera, nga protesta e alabakve te Kuksit deri tek opozita ne mbrotje te lamasherise e kaosit gjithmon ! Kapitalizmi shok…shqeria anti-komuniste, njeriu i ri kapitalist …hahaha ikni ne Gjermani ikni !!
Sinqerisht, kam nevoje per dike te me shpjegoje c’lidhje ka hyrja e myslimonve nga dritarja me harten e peranorise se nordh britanike.
Se si i nxirrni keto perfundimet ju aristokratet, per perfundimet e neve plebejve, nje Zot e merr vesh edhe kete. Peshku eshte bere shume hermetik keto kohet e fundit. Po mos me thuaj qe nuk kam te drejte te nxjerr perfundimin qe ti nuk e rruaje, perderisa iu desh komunisteve te ta rruanin. Si duket komunistet e kane futur zakonin e rrujtjes se hanomet e aristokracise se tironsve me origjine ka Ndroqi
Mos harro qe ka mbet edhe Shkaba, qe nuk hyn ne asnje nga keto kategori.
Nuku ke gjetur gje dhe kesaj rradhe
Na pelqente e rrujtme nga dora e plebejve
gjithmone sherbetoret tone kane qene…