Shansi i humbur i James Francos (“The disaster artist”)


#41

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#42

Ajo eshe liste e vjeter, e 2006, nese’ nuk gabohem. Por mbi te gjitha, nje liste e tille (100 regjizoret me te medhéj të 100 viteve te cinémase), do nje ekuiliber jo te vogel midis gustos subjektive dhe asaj ‘objektive’ (ne thonjeza sigurisht, sepse cdo shije, opinion, etj etj eshte per nga vete natyra subjektiv dhe pike).
Por dhe sot nuk jam hic i zhhenjyer ne fakt (po i hedh nje sy shpejt e shpejt, por ndjesia qe po me krijon eshte ok :+1:
:slight_smile:


#43

une nuk kam c’te them, ai eshte nje blog reference. Si shkrove sot, si shkrove dje, mendimet pajtohen (reconciliate) gjithnje.
Duhet te jete nje ndjesi e pacmuar te vertetohesh se ke pas te drejte, nga gjykatesi i kohes
Dhe s’me besohet qe u deshen lexuesit te te shtyjne te kthehesh ne mendimet te meparshme te tua atje.


#44

http://arkivi.peshkupauje.com/node/35802#comment-353194