Sondazhi: Një në pesë amerikanë nuk e dinë se djathi bëhet me qumësht


#22

Nëse Amerika thote djathin e ben pula,


#23

Ve bast qe nje nga 5 amerikane qe eshte fyell nga trute eshte dhe Trump-i. Ndersa nga amerikanet e peshkut mesiguri qe eshte ADCD-ja,


#24

1% e popullsise merret bujqesi e blegtori ,pjesa tjater nuk iu pelqen ta mbushin trurin me information qe s’iu hyn ne pune .


#27

Amerika eshte si shpirt.

http://www.lapsi.al/pikante/2017/06/10/e-rrall-ky-njeri-hodhi-veten-e-tij-n-gjyq-dhe-fitoi-300-mij


#28

Eeeehh, kthehen rrefugjatt e shkret per naj kokerr domate te virgjere :frowning:


#29

Keta te Fiks jane refugjate. Ose kete artikull e kane perkthyer nga ndonje gazete e huaj.


#30

Po biologji bejne kta ne shkolle? A i studiojne karakteristikat e qelizave bimore/shtazore, ca marrin shembull kur studiojne hierarkine taksonomike (kingdom, phylum, class, order, family, genus, species)? E cuditshme mos me dit gjera elementare si qepa dhe sallata jane bime, apo buka perbehet nga gruri, apo mos me njoft procesin e fermentimit.


#31

Shkabe cke qe shan IQ-ne e emigranteve, apo ngaqe marrin persiper profesionet me te veshtira qe kerkojne shume pune dhe inteligjence…


#32


#33

…kjo eshte ne Kanada. Ta mbajn ata pergjegjesine!


#36

E CE Pastaj se nuk dime se djathi behet nga qumeshti???
Si jan lut te paret tane Pellazgian para te modhit Zot???
Amon na jep MEN aq sa me lidh ushkurin e brekve e te jerat na i jep vec Fat…