Të gjitha detajet e marrëveshjes Rama - Basha


#293

Ku e di une Aleko, keshtu thote kjo fletushka juaj virtuale:


#294

A jeni larguar vërtet pa leje jashtë shtetit?
Jo, jo, absolutisht asnjëherë. Në asnjë rast në jetën time nuk kam thyer ligjin apo rregulloret, që janë baza kryesore që normalizojnë jetën ushtarake, që e bëjnë atë të funksionojë.

A keni prova se keni marrë leje?
Sigurisht që kam prova, janë të padiskutueshme. Të tria herët që kam qenë jashtë shtetit,
kam marrë leje te zëvendësministri i Mbrojtjes, Hila dhe te komandanti i Doktrinës.

Është leje gojore, apo me shkrim?
Me shkrim, patjetër që me shkrim.


#295

Ministri Tahiri- a keni organizuar ndonjehere mbjellje hashashi, favorizuar apo toleruar ate, per tu larguar pa leje jashte shtetit?
Jo asnjehere.
Shume mire atehere, mandatin tjeter prape minister.


#296

Ku e kom Fiqon dhe komshijun e vet Soqialist…jan kan cin Nonen Rakise tu kendu:
Le te puthen Le te puthen Socialist e Demokrat :kiss:

Ore mos Fiqo me Kojshiun e vet socialist jane valle Edvini dhe Lulthimi dora vete dhe e perdoren Peshkun si epuvete ngjizjeje per arritjen ala Ndoka …Djale???

Kaposhi kur do e gjej Partnerin e tij Socialist…sigurisht te pranueshem: :kiss:

Per cer bo ziheni mer Quna a bo Karateisti Demiraj, i koqe kanari… per Min te punve te permrenshme per 30 dite??? Sigurisht mer ene Mike Tysoni, bo per Shtepi te Bardhe per 30 dite… Ymer …Ymer…


#297

S’ke ça te debatosh më, ’ ne ’ dhe ’ ata ’ u beme ’ ne ’ . Tashti na mbeti tralalaja ose temat e Torit.:confused:


#298

U beme “ne” kunder kujt? Ne nuk durojme dot pa armik per vdekje, e kam fjalen ne “te vegjelit”, kurse “te medhejte” ndajne torten e pushtetit, ndersa ne grindemi per ta.


#299

Po “ata” pra, si puna e te lebetitmit me shoke, na zuri rrota bishtin.


#300

:joy: Jovani ka celsat e magazines, sa tja marrim pastaj e prishim fejesen.


#301

heu tpalloft palloshi tyja