Ti moj vajzë nuk je prokurore që të më pyesësh mua kështu


#45

Po nuk mund tw mohosh qe gazetarja mori pergjigjen qe ben sens


#46

Mund ta mohoj.


#47

“Gazetarët kanë për detyrë të bëjnë pyetje. Zyrtarët, kanë detyrimin të përgjigjen, si përgjegjës para publikut që paguhen me paratë e taksave (edhe të gazetarëve). Kaq e thjeshtë është…” thote bsalaj

Gazetaria eshte profesion, jo e drejte ligjore, them une. Kaq e thjeshte eshte. Dhe thjesht per kulture ligjore, qytetari edhe perpara personit te veshur me pergjegjesi ligjore ka te drejte te heshte, ose te mos pergjigjet pa pranine e avokatit. Po thuaj kush ua mesoi ligjin gazetareve shqiptare!


#48

pu pu sa debila jane ne pergjithesi keta gazetaret. Sidomos keto te terenit ku shumica jane ca shushka trushpelara qe edhe te mbushin uje nuk bejne.


#49

“Prokuroria jonë po e lejonte Balilin të mblidhte dhe dorën e fundit të sezonit të mbarë turistik. Gazetarët gjermanë kanë qëndruar tri ditë vetëm në këtë resort, gjatë qëndrimit të tyre dy javor në Shqipëri.

Na është dashur të hulumtojmë ku fshihej Keli (e ku tjetër je më i sigurt veçse në Shqipëri), pse nuk e arrestonte dot policia dhe pse prokuroria bënte sikur po hetonte Eskobarin e Ballkanit.

Policia private e Balilit dhe rrjeti i tij në Sarandë e Delvinë ishte më të organizuar dhe gati më i madh në numër se policia e shtetit në këto dy njësi vendore…”, është shprehur Hoxha.
image


#50

Ketu eshte i gjithe problemi. Sa per ate qe thote Blendi politikanet nuk e kane per detyre ti pergjigjen gazetareve.