Trajtat e një gjendje të jashtëzakonshme të pashpallur

#1
0 Likes

#2

Po te shikosh feed ne insta te.kryeM- hit, gjithcka eshte ok

0 Likes

#3

Ku i gjen keto birn-axheshkat o gjëmb😁
Berja e çorbe te gjate,nuk është shenjë diturie! Perkundrazi, te thuash ate qe do me pak fjale ,qartë,dhe pa grekolatinizma katundaresk, te ben te mesh respekt per shkruesin.
Sforcim i tepërt,përpjekja për ngjashmëri me 97-n!

0 Likes

#4

0 Likes

#5

Turp! I vune perpara nje tufe grash.

0 Likes

#6

gjysmen tjeter do e lexoj neser, por nuk mund te rri pa thon se paralelet qe autorja paraqet, ndermjet nazismit, Muall Mavrise dhe Palloshit, sikur duken pa vend.

0 Likes

#7

1 Like

#8

Pjer, thelbi i shkrimit eshte kjo fraze:

Sipas Agamben, interpretimi i drejtë i thënies necessitas legem non habet, pra ai që përputhet me botëkuptimin e antikitetit por edhe atë mesjetar,

kurse thelbi i thelbit eshte fraza latine:

necessitas legem non habet

qe do te thote ne pellazgjisht:

nuk eshte nevoja qe legeni te beje muhabet.

0 Likes