Tralala-ja që po dëgjon - 3

Noubadi hier uonts tu daj ev olld ejxh!


RUMI

1 Like

Nje hit i nje te riu kubanez qe humbi jeten duke tentuar te arratisej nga Kuba. Deshira e tij ishte te behej i pasur me muziken e tij. Kjo kenge ka qene hit per me shume se nje vit ne vendet latine.

1 Like

https://youtu.be/ymFVfzu-2mw

m’plqeu avazi por dhe lyrikat. rrofsh tomi

India Love Story