Tralalaja që po dëgjon - 5

Me ka marr malli per nje dasem shkodrane & ulqinake

shko nje cike ne Deezer; kerko “Charlotte Gainsbourg” + “REST” (albumi i saj i fundit)

:slight_smile:

exemple :

hmmm, sa pa u hequr :

https://www.youtube.com/watch?v=PY1bLK364Uk

e degjova dje, mua me ka pelqyer edhe albumi i pare si me origjinal. ky i fundit pak me elektronik dhe ka disa ndikime me te dukshme te artisteve/grupeve te tjera. gjithsesi i bukur.

1 Like

un petit bijou :

1 Like
1 Like
1 Like