Trump nuk ia përton Asadit

siria
asad
tomahawk
raketa
trump

#61

…arrixhinjeve sorriste.


#62

Fun fact: Retail trade lost more jobs in the past 2 months than coal mining lost in the past 20 years


#63

Bravo Presidenti Trump! Presidenti me i fuqishem i shtetit me te fuqishem te botes.

nuk kaluan akoma 100 dite dhe filluan te te thurin lavde o presidenti Trump duke e share qoften qe iu harrua emri.

Ex-Obama officials show true colors on Syria after strikes - Fox News

tashti te presim pergjigjen e miss piggyt


#64

Thank you mr. President


#65

#66

:joy: apo :cry:


#67

Po tani si t’ja bejme, anen e kujt te mbajme?


#68

Akoma me silazhin e goditijeve ju?:joy: Gjithe ky show “i goitjeve” ishte marre nga skenari i filmit war the Dog ne cdo detaj.
Me gjithe salivacjonin ekstazik te “so called” liberaleve si pune e ketij idiotit te diskredituar ne shume raste, Trump arriti ti manipuloje glasnot-in neoliberal ne favor te vet. Ironikish past sulmit aeroporti eshte ende funksjonal dhe perpara sulmit Ruset dhe Sirianet u lajmeruan, pra paten kohe te largonin avjonet dhe mjetet. Pra vetem sulm nuk ishte por loje luftash me skenar te pergatitur. Trump me kete ju la derrin mac ne dore demokrateve te cilet e akuzonin si “hafije ruse” plus e mbylli perfundimisht ate ceshtjen e hetimeve te zgjedhjeve. Show must to go on…Nderkohe me sgjithe salivimit te hafijve “luftenxitese” dhe replikave per hapje front lufte Tillerson e quajti Rusine “aleat” ne luften kunder ISIS ne Siri…Nderkohe qe Tillerson vete ne Moske te takohet me Putin, kesaj radhe besoj se do te kete me shume fleksibilitet se Obama dikur.
Askush nuk permendi faktin qe pas kesaj fjaskos Siriane aksjonet e Raytheon pesuan rritje $1 miljardeshe, (kompani ne te cilien Trump eshte aksjoner) :wink: