Vritet kllouni i Alepos

Anas al-Basha, 24 vjeçari që vishej si klloun për të gëzuar fëmijët e traumatizuar të Alepos është vrarë në një bombardim. al-Basha ishte drejtori i organizatës humanitare “Hapësirë për Shpresë”, dhe ishte martuar dy muaj më parë. Alepo është nën sulme ajrore prej javësh, duke varë qindra civilë dhe kanë shpërngulur mijëra familje.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

1 Like

Te jetosh ne Alepo e te mos vritesh!? s’ka kuptim te jesh gjalle. eshte normale.

Arabine Saudite afer e kishin …apo keshtu ishte plani invazionit islamik ne Europe…

A post was merged into an existing topic: Meta është kategoria e diskutimeve mbi vetë Peshkun